...demi_princess... You start to like her songs
Broj poruka : 224 Godina : 27 Location : Čačak Hobi : ballet,pewanje.... Humor : :))) Name : Ivana Nesto o vama : pa owako....ja sam iwana iz cacka.....obozawam demi....pocela sam skoro da je slusam....cim sam je widela u filmu camp rock odmah sam je zawolela......osim nje slusham i rbd, koja mi je omiljena grupa.....idem na ballet od swoje 4 godine....uwek sam raspolozena za nowa poznastwa.......)) Datum upisa : 08.07.2009
| Naslov: kevin jonas se ozenio..??? Ned Dec 20, 2009 9:10 am | |
| e sad sam na internetu pronasla ovaj clanak da se kevin ozenio...tj nasla sam na bravo sajtu....sad ne znam...nisam znala za ovo...mozda je to stara vest ali nisam cula....otvorite ovaj link ispod i pojavice vam se tekst koji sam nasla... http://www.bravo.rs/?s=demi+lovato | |
|
Mrs Jonas For the first time on her concert
Broj poruka : 384 Godina : 28 Location : Somewhere with Joe Hobi : Music Humor : ...... Name : Linda Nesto o vama : Ja sam Linda zivim u Ulcinj.Volim mnogo JB,Demi,Miley etc.. Datum upisa : 18.03.2009
| Naslov: Re: kevin jonas se ozenio..??? Ned Dec 20, 2009 1:20 pm | |
| e znam juce se ozenio...cestitam | |
|
...demi_princess... You start to like her songs
Broj poruka : 224 Godina : 27 Location : Čačak Hobi : ballet,pewanje.... Humor : :))) Name : Ivana Nesto o vama : pa owako....ja sam iwana iz cacka.....obozawam demi....pocela sam skoro da je slusam....cim sam je widela u filmu camp rock odmah sam je zawolela......osim nje slusham i rbd, koja mi je omiljena grupa.....idem na ballet od swoje 4 godine....uwek sam raspolozena za nowa poznastwa.......)) Datum upisa : 08.07.2009
| Naslov: Re: kevin jonas se ozenio..??? Pon Dec 21, 2009 1:50 am | |
| hehe...pa i aj mu cestitam..... | |
|
Holly Short _Administrator_
Broj poruka : 679 Godina : 30 Location : Tu sam negde Hobi : School, Collecting stuff Humor : Hah Datum upisa : 20.12.2008
| Naslov: Re: kevin jonas se ozenio..??? Uto Dec 29, 2009 3:12 am | |
| Jeej extra kev | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: kevin jonas se ozenio..??? | |
| |
|