Mrs Jonas For the first time on her concert
Broj poruka : 384 Godina : 28 Location : Somewhere with Joe Hobi : Music Humor : ...... Name : Linda Nesto o vama : Ja sam Linda zivim u Ulcinj.Volim mnogo JB,Demi,Miley etc.. Datum upisa : 18.03.2009
| Naslov: Demi is not dating Joe Jonas Sub Nov 07, 2009 12:42 pm | |
| Demi Lovato is getting tired of all the rumors surrounding her and BFF Joe Jonas.
The 17-year-old songstress insists they’re not dating. Demi posted on her Twitter, “There’s been a lot of rumors lately that I’m dating one of my best friends Joe. I can promise my entire career that I am not. We’ve NEVER dated. He’s incredible, but we don’t have feelings for each other in that way. I love you guys, and I wouldn’t lie about that.”
She continued, “It’s unfortunate that some people out there are so desperate for attention that they have to make up gossip to keep their site alive. But that’s how this whole city works I guess. It just makes me sad that people are that mean in this world.”
Demi finished out, “Believe what you want, love me or hate me. I can’t change your mind for you so do what you want! True fans (friends) are here for me forever.”
Stay strong, Demi, we love you! | |
|
Blah _Administrator_
Broj poruka : 1048 Godina : 32 Location : In the La La Land!! Hobi : Pa, ovaj...moj hobi je skupljanje starki! Humor : F to the U to the N-N to the Y! F-U-N-N-Y! Name : Anja Nesto o vama : VampireDiaries,Demi&Selena;4ever:) Datum upisa : 19.12.2008
| Naslov: Re: Demi is not dating Joe Jonas Sub Nov 07, 2009 2:24 pm | |
| | |
|
...demi_princess... You start to like her songs
Broj poruka : 224 Godina : 27 Location : Čačak Hobi : ballet,pewanje.... Humor : :))) Name : Ivana Nesto o vama : pa owako....ja sam iwana iz cacka.....obozawam demi....pocela sam skoro da je slusam....cim sam je widela u filmu camp rock odmah sam je zawolela......osim nje slusham i rbd, koja mi je omiljena grupa.....idem na ballet od swoje 4 godine....uwek sam raspolozena za nowa poznastwa.......)) Datum upisa : 08.07.2009
| Naslov: Re: Demi is not dating Joe Jonas Ned Nov 08, 2009 5:05 am | |
| pa ja bih volela da su zajedno....ali oni su ipak BFF...tako da mi je ipak drago... | |
|
Holly Short _Administrator_
Broj poruka : 679 Godina : 30 Location : Tu sam negde Hobi : School, Collecting stuff Humor : Hah Datum upisa : 20.12.2008
| Naslov: Re: Demi is not dating Joe Jonas Pet Nov 20, 2009 10:20 am | |
| Pa nzm, ja ne bi volela da su zajedno..i kao prijatelji su super tako da... | |
|
*~Black Star~* Saw her photos
Broj poruka : 130 Godina : 28 Location : places Hobi : nemam gaaa Humor : xDDDD Name : pravo ime: Tamara
izmisljeno ime: Black star
hm.... Nesto o vama : Zovem se Tamara. izmisljeno ime mi je Black Star.
obbo Japan stil. J-rock i J-pop. OBBO-alice 9,the gazette,tokio hotel,disney princeze msm demi selenu i vanessu hudgens.obbo rock i pop muziku.pozdrav Datum upisa : 12.12.2009
| Naslov: Re: Demi is not dating Joe Jonas Ned Dec 13, 2009 6:03 am | |
| ne idu mi oni zajedno,nznm zasto..xD | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Demi is not dating Joe Jonas | |
| |
|