| Demi Lovato kissing Joe Jonas in Camp Rock 2? | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Blah _Administrator_
Broj poruka : 1048 Godina : 32 Location : In the La La Land!! Hobi : Pa, ovaj...moj hobi je skupljanje starki! Humor : F to the U to the N-N to the Y! F-U-N-N-Y! Name : Anja Nesto o vama : VampireDiaries,Demi&Selena;4ever:) Datum upisa : 19.12.2008
| Naslov: Demi Lovato kissing Joe Jonas in Camp Rock 2? Sre Avg 26, 2009 5:43 am | |
| . Jerahbabyyox from twitter asked Demi Lovato ”Are you gonna kiss Joe in Camp Rock 2?” Then Demi replied with a face. hmm i wonder what that means? What do you think, leave a comment. | |
|
| |
...demi_princess... You start to like her songs
Broj poruka : 224 Godina : 27 Location : Čačak Hobi : ballet,pewanje.... Humor : :))) Name : Ivana Nesto o vama : pa owako....ja sam iwana iz cacka.....obozawam demi....pocela sam skoro da je slusam....cim sam je widela u filmu camp rock odmah sam je zawolela......osim nje slusham i rbd, koja mi je omiljena grupa.....idem na ballet od swoje 4 godine....uwek sam raspolozena za nowa poznastwa.......)) Datum upisa : 08.07.2009
| Naslov: Re: Demi Lovato kissing Joe Jonas in Camp Rock 2? Sre Avg 26, 2009 5:44 am | |
| hehe...ja bih volela da se to desi... | |
|
| |
Holly Short _Administrator_
Broj poruka : 679 Godina : 30 Location : Tu sam negde Hobi : School, Collecting stuff Humor : Hah Datum upisa : 20.12.2008
| Naslov: Re: Demi Lovato kissing Joe Jonas in Camp Rock 2? Pet Avg 28, 2009 5:07 am | |
| Hmmm? Xaxa, bilo bi extra | |
|
| |
Mrs Jonas For the first time on her concert
Broj poruka : 384 Godina : 28 Location : Somewhere with Joe Hobi : Music Humor : ...... Name : Linda Nesto o vama : Ja sam Linda zivim u Ulcinj.Volim mnogo JB,Demi,Miley etc.. Datum upisa : 18.03.2009
| Naslov: Re: Demi Lovato kissing Joe Jonas in Camp Rock 2? Pet Avg 28, 2009 2:29 pm | |
| i ja bih volela da se to desi.. | |
|
| |
Blah _Administrator_
Broj poruka : 1048 Godina : 32 Location : In the La La Land!! Hobi : Pa, ovaj...moj hobi je skupljanje starki! Humor : F to the U to the N-N to the Y! F-U-N-N-Y! Name : Anja Nesto o vama : VampireDiaries,Demi&Selena;4ever:) Datum upisa : 19.12.2008
| Naslov: Re: Demi Lovato kissing Joe Jonas in Camp Rock 2? Pet Avg 28, 2009 2:30 pm | |
| nisam bas odusevljena, al dobro.... | |
|
| |
Broj poruka : 679 Godina : 30 Location : Tu sam negde Hobi : School, Collecting stuff Humor : Hah Datum upisa : 20.12.2008
| Naslov: Re: Demi Lovato kissing Joe Jonas in Camp Rock 2? Sub Avg 29, 2009 3:36 am | |
| - anjaboja ::
- nisam bas odusevljena, al dobro....
Ummm, sto? | |
|
| |
Blah _Administrator_
| Naslov: Re: Demi Lovato kissing Joe Jonas in Camp Rock 2? Sub Avg 29, 2009 9:44 am | |
| - Holly Short ::
- anjaboja ::
Ummm, sto? hehe pa ne svidjaju mi se kao par... ali dobro shane i mitchie moze | |
|
| |
| Naslov: Re: Demi Lovato kissing Joe Jonas in Camp Rock 2? Ned Avg 30, 2009 7:34 am | |
| - anjaboja ::
- Holly Short ::
Ummm, sto? hehe pa ne svidjaju mi se kao par... ali dobro shane i mitchie moze a, pa tako reci xD Meni su ok, al uz Demi ide neki bas roker, al ne izbuseni prevarant ko Trace nego bas onako previ roker...nzm...lupam | |
|
| |
Blah _Administrator_
| Naslov: Re: Demi Lovato kissing Joe Jonas in Camp Rock 2? Ned Avg 30, 2009 7:37 am | |
| - Holly Short ::
- Holly Short ::
Ummm, sto? hehe pa ne svidjaju mi se kao par... ali dobro shane i mitchie moze a, pa tako reci xD Meni su ok, al uz Demi ide neki bas roker, al ne izbuseni prevarant ko Trace nego bas onako previ roker...nzm...lupam daaa...xP | |
|
| |
Broj poruka : 224 Godina : 27 Location : Čačak Hobi : ballet,pewanje.... Humor : :))) Name : Ivana Nesto o vama : pa owako....ja sam iwana iz cacka.....obozawam demi....pocela sam skoro da je slusam....cim sam je widela u filmu camp rock odmah sam je zawolela......osim nje slusham i rbd, koja mi je omiljena grupa.....idem na ballet od swoje 4 godine....uwek sam raspolozena za nowa poznastwa.......)) Datum upisa : 08.07.2009
| Naslov: Re: Demi Lovato kissing Joe Jonas in Camp Rock 2? Ned Avg 30, 2009 9:29 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Demi Lovato kissing Joe Jonas in Camp Rock 2? Pon Avg 31, 2009 1:58 am | |
| | |
|
| |
...:::lovely flower:::... Saw her photos
Broj poruka : 181 Godina : 30 Location : camp rock... :) Hobi : jonas brothers Humor : haha Name : Mia Nesto o vama : obozavam miley, jb i demi Datum upisa : 27.08.2009
| Naslov: Re: Demi Lovato kissing Joe Jonas in Camp Rock 2? Pon Avg 31, 2009 2:32 am | |
| ^nisam ni ja sigurna... pricalo se mnogo o tome... ali sam cula pre negde da ce se poljubiti u drugom delu.... i jos ovaj od demi... mislim da hoce i mislim da su lep par... love is in the air! | |
|
| |
Mrs Jonas For the first time on her concert
Broj poruka : 384 Godina : 28 Location : Somewhere with Joe Hobi : Music Humor : ...... Name : Linda Nesto o vama : Ja sam Linda zivim u Ulcinj.Volim mnogo JB,Demi,Miley etc.. Datum upisa : 18.03.2009
| Naslov: Re: Demi Lovato kissing Joe Jonas in Camp Rock 2? Pon Avg 31, 2009 3:55 am | |
| mnogo bih volela da se to desi..ali joe na live chat je rekao da nece desit | |
|
| |
| Naslov: Re: Demi Lovato kissing Joe Jonas in Camp Rock 2? Pon Avg 31, 2009 4:01 am | |
| jooj neeee........smrc........ bas bih volela........ | |
|
| |
...:::lovely flower:::... Saw her photos
Broj poruka : 181 Godina : 30 Location : camp rock... :) Hobi : jonas brothers Humor : haha Name : Mia Nesto o vama : obozavam miley, jb i demi Datum upisa : 27.08.2009
| Naslov: Re: Demi Lovato kissing Joe Jonas in Camp Rock 2? Pon Avg 31, 2009 6:55 am | |
| - Mrs Jonas ::
- mnogo bih volela da se to desi..ali joe na live chat je rekao da nece desit
znate koliko je joe lud.. moguce je da se samo zeza... xD nada umire poslednja, tako da svasta moze da se desi.. xD | |
|
| |
| Naslov: Re: Demi Lovato kissing Joe Jonas in Camp Rock 2? Pon Avg 31, 2009 12:58 pm | |
| a kad ce da pocne snimanje.....???jedva cekam filmic.... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Demi Lovato kissing Joe Jonas in Camp Rock 2? | |
| |
|
| |
| Demi Lovato kissing Joe Jonas in Camp Rock 2? | |
|