| Demi Lovato KISSING DIRK MAI? | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Blah _Administrator_
Broj poruka : 1048 Godina : 32 Location : In the La La Land!! Hobi : Pa, ovaj...moj hobi je skupljanje starki! Humor : F to the U to the N-N to the Y! F-U-N-N-Y! Name : Anja Nesto o vama : VampireDiaries,Demi&Selena;4ever:) Datum upisa : 19.12.2008
| Naslov: Demi Lovato KISSING DIRK MAI? Sub Sep 26, 2009 1:01 pm | |
| Da li se secate ovog phootoshot-a: E pa onu sliku koji nismo videli je ova: Demi i Dirk Mai se ljube!! Verovatno su zajedno.... Dirk Mai ima negde oko tridesetak godina.... Da li vi podrzavate ovaj par? | |
|
| |
Holly Short _Administrator_
Broj poruka : 679 Godina : 30 Location : Tu sam negde Hobi : School, Collecting stuff Humor : Hah Datum upisa : 20.12.2008
| Naslov: Re: Demi Lovato KISSING DIRK MAI? Ned Sep 27, 2009 3:33 am | |
| Ju boze blagi, kad sam videla bilo je bas slatko, kad sam procitala kolko godina ima nije slatko. Ne podrzavam fala lepo....nek nadje nekog svojih godina...to je protiv zakona...ako nije neka namestaljka | |
|
| |
Blah _Administrator_
Broj poruka : 1048 Godina : 32 Location : In the La La Land!! Hobi : Pa, ovaj...moj hobi je skupljanje starki! Humor : F to the U to the N-N to the Y! F-U-N-N-Y! Name : Anja Nesto o vama : VampireDiaries,Demi&Selena;4ever:) Datum upisa : 19.12.2008
| Naslov: Re: Demi Lovato KISSING DIRK MAI? Ned Sep 27, 2009 7:38 am | |
| Ni ja to ne podrzavam!! I meni su oni bili sladak par, ali pazi on ima tridesetak godina?? Pa on mozda ima i dete ?! Mislim ne znam...
Poslednji izmenio anjaboja dana Pon Sep 28, 2009 5:45 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
...demi_princess... You start to like her songs
Broj poruka : 224 Godina : 27 Location : Čačak Hobi : ballet,pewanje.... Humor : :))) Name : Ivana Nesto o vama : pa owako....ja sam iwana iz cacka.....obozawam demi....pocela sam skoro da je slusam....cim sam je widela u filmu camp rock odmah sam je zawolela......osim nje slusham i rbd, koja mi je omiljena grupa.....idem na ballet od swoje 4 godine....uwek sam raspolozena za nowa poznastwa.......)) Datum upisa : 08.07.2009
| Naslov: Re: Demi Lovato KISSING DIRK MAI? Ned Sep 27, 2009 10:38 am | |
| ni ja ne podzavam ovu vezu....ipak ona ima 17 godina....13 godina je stariji od nje....niposto ne podrzavam ovu vezu........demi nadji nekog normalnog... ...prvo onog trace-a,a sad ovog...... | |
|
| |
Mrs Jonas For the first time on her concert
Broj poruka : 384 Godina : 28 Location : Somewhere with Joe Hobi : Music Humor : ...... Name : Linda Nesto o vama : Ja sam Linda zivim u Ulcinj.Volim mnogo JB,Demi,Miley etc.. Datum upisa : 18.03.2009
| Naslov: Re: Demi Lovato KISSING DIRK MAI? Ned Sep 27, 2009 1:53 pm | |
| - ...demi_princess... ::
- ni ja ne podzavam ovu vezu....ipak ona ima 17 godina....13 godina je stariji od nje....niposto ne podrzavam ovu vezu........demi nadji nekog normalnog......prvo onog trace-a,a sad ovog......
slazem se | |
|
| |
*~Black Star~* Saw her photos
Broj poruka : 130 Godina : 28 Location : places Hobi : nemam gaaa Humor : xDDDD Name : pravo ime: Tamara
izmisljeno ime: Black star
hm.... Nesto o vama : Zovem se Tamara. izmisljeno ime mi je Black Star.
obbo Japan stil. J-rock i J-pop. OBBO-alice 9,the gazette,tokio hotel,disney princeze msm demi selenu i vanessu hudgens.obbo rock i pop muziku.pozdrav Datum upisa : 12.12.2009
| Naslov: Re: Demi Lovato KISSING DIRK MAI? Ned Dec 13, 2009 6:33 am | |
| ne podrzavam ih.on je BLLLLLLLL...bljakkkk | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Demi Lovato KISSING DIRK MAI? | |
| |
|
| |
| Demi Lovato KISSING DIRK MAI? | |
|