|
| Menjanje nickowa | |
|
+4Bella Swan ♥TeA♥ Blah -MakixMurder- 8 posters | Autor | Poruka |
---|
-MakixMurder- _Administrator_
Broj poruka : 394 Godina : 28 Location : In the world of emo... Hobi : In a емо corner we ever faint Humor : Haha very funny --____-- Name : -MakixMurder-
My scene name ^^ Nesto o vama : Heeya biches xD!Ja sam Marina,iam 12 godina,iz Temerina sam itd.Bi sam LOL nemojte me mrzeti zbog toga.Moji omiljeni bendowi su Brokencyde,Blood On The Dance Floor,Bring me the horizon,Paramore,Tokio Hotel,Cinema Bizzare,The Gazette,Antic Cafe,UnsraW,ZoxeR,Dollis Marry,SuG,30 seconds to mars....itd..ima dosta da ne nabrajam.Od pewaca i pewacica slusam Lady gaga,Jeffree Star,Sonny Moore,Katty Perry....itd....Moje scene ime je Maki Murder <3.Wolim da se zajebawam xD ,ludujem i t d...Mrzim prokletu skolu,lazowe,RBD,Disney Stars.....Ja sam EMO i obozawam EMO stil.Obozawam i Visual-kei Japanski stil.Moje omiljeni emo/scene likowi su John Hock,Kiki Kannibal,Hanna Beth,Aundrey,Adrew Glates,Kyler Krunk,Brandon Killen,Brookelle,Dani (Daniel),mrzim Alex Evansa xD.obozawam trandze i swasta tako LOOOL.E ja mogu o sebi pisati do sutra ali me mrzi XD Datum upisa : 19.12.2008
| Naslov: Menjanje nickowa Pet Dec 19, 2008 11:14 am | |
| Owde nam recite kako hocete da wam se promeni nick i mi ce mo wam promeniti | |
| | | Blah _Administrator_
Broj poruka : 1048 Godina : 32 Location : In the La La Land!! Hobi : Pa, ovaj...moj hobi je skupljanje starki! Humor : F to the U to the N-N to the Y! F-U-N-N-Y! Name : Anja Nesto o vama : VampireDiaries,Demi&Selena;4ever:) Datum upisa : 19.12.2008
| Naslov: Re: Menjanje nickowa Čet Jan 15, 2009 3:38 pm | |
| ljudi ja sam promenila svoj nick u anjaboja, a bio je anjaboja*THE ADMINKA* | |
| | | -MakixMurder- _Administrator_
Broj poruka : 394 Godina : 28 Location : In the world of emo... Hobi : In a емо corner we ever faint Humor : Haha very funny --____-- Name : -MakixMurder-
My scene name ^^ Nesto o vama : Heeya biches xD!Ja sam Marina,iam 12 godina,iz Temerina sam itd.Bi sam LOL nemojte me mrzeti zbog toga.Moji omiljeni bendowi su Brokencyde,Blood On The Dance Floor,Bring me the horizon,Paramore,Tokio Hotel,Cinema Bizzare,The Gazette,Antic Cafe,UnsraW,ZoxeR,Dollis Marry,SuG,30 seconds to mars....itd..ima dosta da ne nabrajam.Od pewaca i pewacica slusam Lady gaga,Jeffree Star,Sonny Moore,Katty Perry....itd....Moje scene ime je Maki Murder <3.Wolim da se zajebawam xD ,ludujem i t d...Mrzim prokletu skolu,lazowe,RBD,Disney Stars.....Ja sam EMO i obozawam EMO stil.Obozawam i Visual-kei Japanski stil.Moje omiljeni emo/scene likowi su John Hock,Kiki Kannibal,Hanna Beth,Aundrey,Adrew Glates,Kyler Krunk,Brandon Killen,Brookelle,Dani (Daniel),mrzim Alex Evansa xD.obozawam trandze i swasta tako LOOOL.E ja mogu o sebi pisati do sutra ali me mrzi XD Datum upisa : 19.12.2008
| Naslov: Re: Menjanje nickowa Čet Jan 15, 2009 3:43 pm | |
| | |
| | | ♥TeA♥ The first time to hear for Demi Lovato
Broj poruka : 50 Godina : 29 Location : *smallville world* Hobi : nemam Humor : xo xox xo Datum upisa : 19.12.2008
| Naslov: Re: Menjanje nickowa Sub Jan 17, 2009 1:42 pm | |
| jer mozete da mi promenite u TeA | |
| | | -MakixMurder- _Administrator_
| Naslov: Re: Menjanje nickowa Sub Jan 17, 2009 5:44 pm | |
| | |
Broj poruka : 1048 Godina : 32 Location : In the La La Land!! Hobi : Pa, ovaj...moj hobi je skupljanje starki! Humor : F to the U to the N-N to the Y! F-U-N-N-Y! Name : Anja Nesto o vama : VampireDiaries,Demi&Selena;4ever:) Datum upisa : 19.12.2008
| Naslov: Re: Menjanje nickowa Ned Jan 18, 2009 7:14 am | |
| evo promenila sam! | |
| | | Bella Swan The first time to hear for Demi Lovato
Broj poruka : 58 Godina : 28 Location : Hollywood Hobi : Odbojkaaa....♥♥♥ Humor : xDD Datum upisa : 11.01.2009
| Naslov: Re: Menjanje nickowa Uto Jan 20, 2009 1:27 pm | |
| Mozhete meni da promenite nick u Bella Swan | |
| | | Holly Short _Administrator_
Broj poruka : 679 Godina : 30 Location : Tu sam negde Hobi : School, Collecting stuff Humor : Hah Datum upisa : 20.12.2008
| Naslov: Re: Menjanje nickowa Sre Jan 21, 2009 1:41 am | |
| Hehehehe, oces sad svuda biti Bella Swan? | |
| Naslov: Re: Menjanje nickowa Sre Jan 21, 2009 10:03 am | |
| evo sad cu da promenim.... | |
| | | Bella Swan The first time to hear for Demi Lovato
Broj poruka : 58 Godina : 28 Location : Hollywood Hobi : Odbojkaaa....♥♥♥ Humor : xDD Datum upisa : 11.01.2009
| Naslov: Re: Menjanje nickowa Pet Jan 23, 2009 1:27 pm | |
| | |
| | | ~**Ashley**~ _Administrator_
Broj poruka : 704 Godina : 30 Location : sa Demi u shopingu Hobi : ples Humor : xaxa Datum upisa : 13.01.2009
| Naslov: Re: Menjanje nickowa Sre Apr 22, 2009 5:21 am | |
| mozete meni da promenite u ~**Ashley**~ ?? | |
Broj poruka : 679 Godina : 30 Location : Tu sam negde Hobi : School, Collecting stuff Humor : Hah Datum upisa : 20.12.2008
| Naslov: Re: Menjanje nickowa Sre Apr 22, 2009 6:15 am | |
| Evo | |
| | | ~**Ashley**~ _Administrator_
Broj poruka : 704 Godina : 30 Location : sa Demi u shopingu Hobi : ples Humor : xaxa Datum upisa : 13.01.2009
| Naslov: Re: Menjanje nickowa Sre Apr 22, 2009 11:29 am | |
| | |
| Naslov: Re: Menjanje nickowa Čet Apr 23, 2009 1:39 am | |
| No problemo | |
| Naslov: Re: Menjanje nickowa Pon Maj 04, 2009 6:37 am | |
| Evo ja sam promenila nik iz Phoebe u Holly Short | |
| | | Mrs Jonas For the first time on her concert
Broj poruka : 384 Godina : 28 Location : Somewhere with Joe Hobi : Music Humor : ...... Name : Linda Nesto o vama : Ja sam Linda zivim u Ulcinj.Volim mnogo JB,Demi,Miley etc.. Datum upisa : 18.03.2009
| Naslov: Re: Menjanje nickowa Pon Maj 04, 2009 8:42 am | |
| mozes i meni da mi promenis..sad hocu Mrs Jonas pls | |
| | | miss-fabulous You met Demi Lovato
Broj poruka : 427 Godina : 28 Location : with ash,nessa,selena,demi and joe...xD Hobi : ....pevanje... Humor : :) Name : Anja Nesto o vama : Pa zovem se anja..imam 12 godina...obozavam joe-a,ashley,vanessu,demi,selenu,taylor,hsm,camp rock...xD
Datum upisa : 21.04.2009
| Naslov: Re: Menjanje nickowa Pon Maj 04, 2009 12:31 pm | |
| pa mozes i sama da promenis...ides u profil i tamo ces naci da promenis a ovde samo napises u sta si promenila...ali mislim ti kako hoces.. | |
| Naslov: Re: Menjanje nickowa Uto Maj 05, 2009 6:00 am | |
| Pa ne mora da znaci, ne znam zasto ali meni nije postojala ta opcija, svejedno, evo promenila sam ti | |
| | | Mrs Jonas For the first time on her concert
Broj poruka : 384 Godina : 28 Location : Somewhere with Joe Hobi : Music Humor : ...... Name : Linda Nesto o vama : Ja sam Linda zivim u Ulcinj.Volim mnogo JB,Demi,Miley etc.. Datum upisa : 18.03.2009
| Naslov: Re: Menjanje nickowa Uto Maj 05, 2009 7:26 am | |
| | |
| | | miss-fabulous You met Demi Lovato
Broj poruka : 427 Godina : 28 Location : with ash,nessa,selena,demi and joe...xD Hobi : ....pevanje... Humor : :) Name : Anja Nesto o vama : Pa zovem se anja..imam 12 godina...obozavam joe-a,ashley,vanessu,demi,selenu,taylor,hsm,camp rock...xD
Datum upisa : 21.04.2009
| | | | Holly Short _Administrator_
| Naslov: Re: Menjanje nickowa Čet Maj 07, 2009 2:59 am | |
| Pa jes' , i nema na cemu | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Menjanje nickowa | |
| |
| | | | Menjanje nickowa | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |