Blah _Administrator_
Broj poruka : 1048 Godina : 32 Location : In the La La Land!! Hobi : Pa, ovaj...moj hobi je skupljanje starki! Humor : F to the U to the N-N to the Y! F-U-N-N-Y! Name : Anja Nesto o vama : VampireDiaries,Demi&Selena;4ever:) Datum upisa : 19.12.2008
| Naslov: SEMI OFFICIAL DEAD WITH NO HOPE OF RETURN Ned Jan 17, 2010 11:06 am | |
| ***I got all these quotes from J-14 Feb edition. *** The quotes in Purple are Selena’s & The one in orange are Demi’s. There was more quotes but those quotes I put on the picture made me upset. List of all quotes: Selenas- “Ending friendships is natural.” “Just because your best friends with someone for a long time doesn’t mean you’ll be best friends forever.”“Demi & I don’t really keep in touch anymore. Yes, we found other people to hang out with. Is that so bad?” “and this is my best friend ever since we were seven tears old, i love her.” Demi’s- “It feels like we changed since 2008-2009 & we both found out real friends.” “It’s pretty sad when you think about it. We’ve been friends since forever & we’re suddenly ending it, but its for the best.” “Selena found Taylor Swift, FTSK, Bridgit Mendler, & a lot of other awesome people.” “I still got Jonas Brothers on my side & the Cyrus Family backing me up & other old childhood friends. That’s all I need.” “This is my best friend in the whole entire world.” source http://www.flickr.com/photos/28527575@N08/4258356264/nemate pojma koliko mi je zao nekako je izgledalo kao da ce one biti bf ako ne to bar prijateljice, a ovo nikad nisam ocekivala | |
|
...demi_princess... You start to like her songs
Broj poruka : 224 Godina : 27 Location : Čačak Hobi : ballet,pewanje.... Humor : :))) Name : Ivana Nesto o vama : pa owako....ja sam iwana iz cacka.....obozawam demi....pocela sam skoro da je slusam....cim sam je widela u filmu camp rock odmah sam je zawolela......osim nje slusham i rbd, koja mi je omiljena grupa.....idem na ballet od swoje 4 godine....uwek sam raspolozena za nowa poznastwa.......)) Datum upisa : 08.07.2009
| Naslov: Re: SEMI OFFICIAL DEAD WITH NO HOPE OF RETURN Pon Jan 18, 2010 2:56 am | |
| :'( mnooogooo ali mnoooogooo mi je zaooo....ne znate koliko...ja sam mislila da ce njih dve biti bas ono najbolje drugarice do kraja zivota...i sad se ovo desilo....mnoogoo ali mnoogoo mi je zao....a ja sam procitala u bravo-u da se demi naljutila na sel, kao zato sto sel nije mogla da joj dodje na rodjendansku zurku...mada ne verujem da bi samo zbog toga prekinule njihovo predivno prijateljstvo.... | |
|
*KaĆa* The first time to hear for Demi Lovato
Broj poruka : 49 Godina : 28 Location : Music world... Hobi : ples.. Humor : haha@xD Name : Katarina Nesto o vama : Obozavam Disney Stars, ples, veliki sam zaludjenik muzike..xD Datum upisa : 10.12.2009
| Naslov: Re: SEMI OFFICIAL DEAD WITH NO HOPE OF RETURN Sub Jan 30, 2010 6:11 am | |
| da, i ja sam to procitala u bravo-u... ne verujem da su samo zbog toga prekinule prijateljstvo, sigurno je postojao jos neki razlog zbog cega su prekinule njihovo desetogodisnje prijateljstvo... | |
|
Holly Short _Administrator_
Broj poruka : 679 Godina : 30 Location : Tu sam negde Hobi : School, Collecting stuff Humor : Hah Datum upisa : 20.12.2008
| Naslov: Re: SEMI OFFICIAL DEAD WITH NO HOPE OF RETURN Sub Feb 06, 2010 5:06 am | |
| omg | |
|
...:::lovely flower:::... Saw her photos
Broj poruka : 181 Godina : 30 Location : camp rock... :) Hobi : jonas brothers Humor : haha Name : Mia Nesto o vama : obozavam miley, jb i demi Datum upisa : 27.08.2009
| Naslov: Re: SEMI OFFICIAL DEAD WITH NO HOPE OF RETURN Sub Feb 06, 2010 7:45 am | |
| ajoj a one su nekako uvek isle zajedno... kao stvorene jedna za drugu krivo mi je. | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: SEMI OFFICIAL DEAD WITH NO HOPE OF RETURN | |
| |
|