| Remember December music video | |
|
+3*~Black Star~* Blah Mrs Jonas 7 posters |
Autor | Poruka |
---|
Mrs Jonas For the first time on her concert
Broj poruka : 384 Godina : 28 Location : Somewhere with Joe Hobi : Music Humor : ...... Name : Linda Nesto o vama : Ja sam Linda zivim u Ulcinj.Volim mnogo JB,Demi,Miley etc.. Datum upisa : 18.03.2009
| Naslov: Remember December music video Pet Nov 13, 2009 6:14 am | |
| | |
|
| |
Blah _Administrator_
Broj poruka : 1048 Godina : 32 Location : In the La La Land!! Hobi : Pa, ovaj...moj hobi je skupljanje starki! Humor : F to the U to the N-N to the Y! F-U-N-N-Y! Name : Anja Nesto o vama : VampireDiaries,Demi&Selena;4ever:) Datum upisa : 19.12.2008
| Naslov: Re: Remember December music video Pet Nov 13, 2009 8:16 am | |
| SUPER JE ) | |
|
| |
*~Black Star~* Saw her photos
Broj poruka : 130 Godina : 28 Location : places Hobi : nemam gaaa Humor : xDDDD Name : pravo ime: Tamara
izmisljeno ime: Black star
hm.... Nesto o vama : Zovem se Tamara. izmisljeno ime mi je Black Star.
obbo Japan stil. J-rock i J-pop. OBBO-alice 9,the gazette,tokio hotel,disney princeze msm demi selenu i vanessu hudgens.obbo rock i pop muziku.pozdrav Datum upisa : 12.12.2009
| Naslov: Re: Remember December music video Ned Dec 13, 2009 6:06 am | |
| extraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa | |
|
| |
Holly Short _Administrator_
Broj poruka : 679 Godina : 30 Location : Tu sam negde Hobi : School, Collecting stuff Humor : Hah Datum upisa : 20.12.2008
| Naslov: Re: Remember December music video Pon Dec 14, 2009 9:37 am | |
| Ju kako ja nisam komentarisala xD naravno da je extra | |
|
| |
Demz The first time to hear for Demi Lovato
Broj poruka : 10 Godina : 27 Location : u sobici,za kompom =) Hobi : Slusanje muziqe Humor : hehe...haha...hihi....maa HOHO,SRECNI PRAZNICI! =D Name : Milica....ali me zovite MiCa =)) Nesto o vama : Pa sta reci? XDD Datum upisa : 13.12.2009
| Naslov: Re: Remember December music video Pon Dec 14, 2009 1:36 pm | |
| | |
|
| |
*~Black Star~* Saw her photos
Broj poruka : 130 Godina : 28 Location : places Hobi : nemam gaaa Humor : xDDDD Name : pravo ime: Tamara
izmisljeno ime: Black star
hm.... Nesto o vama : Zovem se Tamara. izmisljeno ime mi je Black Star.
obbo Japan stil. J-rock i J-pop. OBBO-alice 9,the gazette,tokio hotel,disney princeze msm demi selenu i vanessu hudgens.obbo rock i pop muziku.pozdrav Datum upisa : 12.12.2009
| Naslov: Re: Remember December music video Pon Dec 14, 2009 1:43 pm | |
| | |
|
| |
Sara The first time to hear for Demi Lovato
Broj poruka : 12 Godina : 30 Location : Arandjelovac Hobi : / Humor : / Name : Sara Nesto o vama : '94 sam godiste..Od muzike slusam Demi,Miley,Ashley Tisdale, Taylor Swift,RBD,Linkin Park ...Ma skoro sve osim narodnjaka..Volim Twilight sagu i Roberta Pattinsona. Datum upisa : 04.01.2010
| Naslov: Re: Remember December music video Čet Jan 07, 2010 12:27 pm | |
| Kad sam odslusala album,prvo sam se zalepila za ovu pesmu i drago mi je sto je uradila spot,ali ocekivala sam da ce spot imati neku dublju radnju,posto je tekst prelep, ali dobro. | |
|
| |
...demi_princess... You start to like her songs
Broj poruka : 224 Godina : 27 Location : Čačak Hobi : ballet,pewanje.... Humor : :))) Name : Ivana Nesto o vama : pa owako....ja sam iwana iz cacka.....obozawam demi....pocela sam skoro da je slusam....cim sam je widela u filmu camp rock odmah sam je zawolela......osim nje slusham i rbd, koja mi je omiljena grupa.....idem na ballet od swoje 4 godine....uwek sam raspolozena za nowa poznastwa.......)) Datum upisa : 08.07.2009
| Naslov: Re: Remember December music video Čet Jan 07, 2010 4:33 pm | |
| znaci spot je extraaaaaaaaaaa.....mnogo mi se djaaaa....ali mnoogooo.... | |
|
| |
Blah _Administrator_
Broj poruka : 1048 Godina : 32 Location : In the La La Land!! Hobi : Pa, ovaj...moj hobi je skupljanje starki! Humor : F to the U to the N-N to the Y! F-U-N-N-Y! Name : Anja Nesto o vama : VampireDiaries,Demi&Selena;4ever:) Datum upisa : 19.12.2008
| Naslov: Re: Remember December music video Pet Jan 08, 2010 7:59 am | |
| - Sara ::
- Kad sam odslusala album,prvo sam se zalepila za ovu pesmu i drago mi je sto je uradila spot,ali ocekivala sam da ce spot imati neku dublju radnju,posto je tekst prelep, ali dobro.
slazem se... mislim meni se svidja spot, ali bolje bi bilo da je nesto smisljeno da bude u vezi pesme. sta ima setanje sa drugaricama veze sa remember december? ovo je kao don't forget...... | |
|
| |
Holly Short _Administrator_
Broj poruka : 679 Godina : 30 Location : Tu sam negde Hobi : School, Collecting stuff Humor : Hah Datum upisa : 20.12.2008
| Naslov: Re: Remember December music video Ned Jan 10, 2010 3:37 am | |
| i ja se slazem, mada ne znam zasto demi nije uradila nesto povodom toga, msm ona valjda moze da utice na to kakav ce njen spot da bude, a kad vec pise pesme iz srca, onda i spotovi treba da budu takvi... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Remember December music video | |
| |
|
| |
| Remember December music video | |
|