|
| Ko wam je naj iz JB | |
|
+17Ina Blatz ...:::lovely flower:::... *dream~girl* ...demi_princess... AndjelaUndTom ^^Gossip Girl^^ miss-fabulous jemi4ever Mrs Jonas **Nadja** ~**Ashley**~ Bella Swan Holly Short ♥TeA♥ *Demi y Sel*BFF* Blah -MakixMurder- 21 posters | |
Autor | Poruka |
---|
dajana The first time to hear for Demi Lovato
Broj poruka : 2 Godina : 30 Location : kosovska mitrovica Hobi : pevanje,igranje.... Humor : S kim ste se sudarili? - upita policajac vozača. Nemam pojma s kim, pobjegao je, onuda ... niz provaliju. Name : Dajana Krivosic Nesto o vama : omiljeni filmowi su mi:HSM 1,2,3,Camp rock,Hannah Montana the movie,twilight,titanik,princess protection program....wolim:dobar prowod,leto,moje frendowe,,nicka jonasa,demi lovato,miley itd....... Datum upisa : 10.12.2009
| Naslov: Re: Ko wam je naj iz JB Čet Dec 10, 2009 9:42 am | |
| nick ofc... | |
| | | *~Black Star~* Saw her photos
Broj poruka : 130 Godina : 28 Location : places Hobi : nemam gaaa Humor : xDDDD Name : pravo ime: Tamara
izmisljeno ime: Black star
hm.... Nesto o vama : Zovem se Tamara. izmisljeno ime mi je Black Star.
obbo Japan stil. J-rock i J-pop. OBBO-alice 9,the gazette,tokio hotel,disney princeze msm demi selenu i vanessu hudgens.obbo rock i pop muziku.pozdrav Datum upisa : 12.12.2009
| Naslov: Re: Ko wam je naj iz JB Sre Dec 16, 2009 12:38 am | |
| joeeeeeeeeee,naravnoooo.. | |
| | | dajana The first time to hear for Demi Lovato
Broj poruka : 2 Godina : 30 Location : kosovska mitrovica Hobi : pevanje,igranje.... Humor : S kim ste se sudarili? - upita policajac vozača. Nemam pojma s kim, pobjegao je, onuda ... niz provaliju. Name : Dajana Krivosic Nesto o vama : omiljeni filmowi su mi:HSM 1,2,3,Camp rock,Hannah Montana the movie,twilight,titanik,princess protection program....wolim:dobar prowod,leto,moje frendowe,,nicka jonasa,demi lovato,miley itd....... Datum upisa : 10.12.2009
| Naslov: Re: Ko wam je naj iz JB Sre Dec 16, 2009 2:41 am | |
| nick,ofc... | |
| | | Sara The first time to hear for Demi Lovato
Broj poruka : 12 Godina : 30 Location : Arandjelovac Hobi : / Humor : / Name : Sara Nesto o vama : '94 sam godiste..Od muzike slusam Demi,Miley,Ashley Tisdale, Taylor Swift,RBD,Linkin Park ...Ma skoro sve osim narodnjaka..Volim Twilight sagu i Roberta Pattinsona. Datum upisa : 04.01.2010
| Naslov: Re: Ko wam je naj iz JB Čet Jan 07, 2010 12:30 pm | |
| Ovim redom. Nick,Joe pa Kevin. | |
| | | miccy The first time to hear for Demi Lovato
Broj poruka : 65 Godina : 26 Location : Nigde Hobi : Nzm Humor : :) Name : Milica Nesto o vama : Sta da ti kazem? Datum upisa : 03.02.2010
| Naslov: Re: Ko wam je naj iz JB Sre Feb 03, 2010 1:48 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Ko wam je naj iz JB | |
| |
| | | | Ko wam je naj iz JB | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |