| Toshke&Coa | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
...demi_princess... You start to like her songs
Broj poruka : 224 Godina : 27 Location : Čačak Hobi : ballet,pewanje.... Humor : :))) Name : Ivana Nesto o vama : pa owako....ja sam iwana iz cacka.....obozawam demi....pocela sam skoro da je slusam....cim sam je widela u filmu camp rock odmah sam je zawolela......osim nje slusham i rbd, koja mi je omiljena grupa.....idem na ballet od swoje 4 godine....uwek sam raspolozena za nowa poznastwa.......)) Datum upisa : 08.07.2009
| Naslov: Toshke&Coa Uto Sep 08, 2009 3:22 am | |
|
Poslednji izmenio ...demi_princess... dana Sub Sep 12, 2009 3:39 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
...:::lovely flower:::... Saw her photos
Broj poruka : 181 Godina : 30 Location : camp rock... :) Hobi : jonas brothers Humor : haha Name : Mia Nesto o vama : obozavam miley, jb i demi Datum upisa : 27.08.2009
| Naslov: Re: Toshke&Coa Pet Sep 11, 2009 12:24 pm | |
| pa onako.. nije lose.. ali ne bas ono sto ja slusam... slabo slusam domaci hip hop & rep, samo ponesto.... ali dobro, trud je vazan... muzika je lepa.. svidja mi se ps : poslednji link je za pesmu 'Tajna' a ne 'Princeza' | |
|
| |
Broj poruka : 224 Godina : 27 Location : Čačak Hobi : ballet,pewanje.... Humor : :))) Name : Ivana Nesto o vama : pa owako....ja sam iwana iz cacka.....obozawam demi....pocela sam skoro da je slusam....cim sam je widela u filmu camp rock odmah sam je zawolela......osim nje slusham i rbd, koja mi je omiljena grupa.....idem na ballet od swoje 4 godine....uwek sam raspolozena za nowa poznastwa.......)) Datum upisa : 08.07.2009
| Naslov: Re: Toshke&Coa Sub Sep 12, 2009 3:38 am | |
| ene stvarno...sad cu da promenim.... pa dobro,neko voli ovu vrstu muzike,a neko ne...ali vazno je sto si iskrena,a ne da kazes extra je,a da to ne mislis.... p.s. hvala sto si odslusala........... | |
|
| |
...:::lovely flower:::... Saw her photos
Broj poruka : 181 Godina : 30 Location : camp rock... :) Hobi : jonas brothers Humor : haha Name : Mia Nesto o vama : obozavam miley, jb i demi Datum upisa : 27.08.2009
| Naslov: Re: Toshke&Coa Sub Sep 12, 2009 6:08 am | |
| ^ma nema problema.... i kad bi meni trebala pomoc bilo bi mi drago da mi neko pomogne.. ozbiljno... naci ce se neko ko ce slusati tu muziku vise nego ja... sigurna sam u to! | |
|
| |
Blah _Administrator_
Broj poruka : 1048 Godina : 32 Location : In the La La Land!! Hobi : Pa, ovaj...moj hobi je skupljanje starki! Humor : F to the U to the N-N to the Y! F-U-N-N-Y! Name : Anja Nesto o vama : VampireDiaries,Demi&Selena;4ever:) Datum upisa : 19.12.2008
| Naslov: Re: Toshke&Coa Sub Sep 12, 2009 9:21 am | |
| - ...:::lovely flower:::... ::
- pa onako.. nije lose.. ali ne bas ono sto ja slusam... slabo slusam domaci hip hop & rep, samo ponesto.... ali dobro, trud je vazan... muzika je lepa.. svidja mi se
slazem se! super je napravljeno i to samo sto ja stvarno to ne slusam.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Toshke&Coa Ned Sep 13, 2009 9:11 am | |
| hvala vam sto ste odslusali........... | |
|
| |
| Naslov: Re: Toshke&Coa Ned Nov 01, 2009 1:47 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Toshke&Coa Ned Dec 13, 2009 4:45 am | |
| | |
|
| |
*~Black Star~* Saw her photos
Broj poruka : 130 Godina : 28 Location : places Hobi : nemam gaaa Humor : xDDDD Name : pravo ime: Tamara
izmisljeno ime: Black star
hm.... Nesto o vama : Zovem se Tamara. izmisljeno ime mi je Black Star.
obbo Japan stil. J-rock i J-pop. OBBO-alice 9,the gazette,tokio hotel,disney princeze msm demi selenu i vanessu hudgens.obbo rock i pop muziku.pozdrav Datum upisa : 12.12.2009
| Naslov: Re: Toshke&Coa Sre Dec 16, 2009 1:48 am | |
| pa meni se ne svidja.ali bez ljutnje,ne slusam tu vrstu muzike. | |
|
| |
| Naslov: Re: Toshke&Coa Čet Dec 17, 2009 11:28 am | |
| hehe...pa naravno da nema ljutnje... .....hehe....pa ovde na forumu niko ne slusa domaci rep... .... | |
|
| |
*~Black Star~* Saw her photos
Broj poruka : 130 Godina : 28 Location : places Hobi : nemam gaaa Humor : xDDDD Name : pravo ime: Tamara
izmisljeno ime: Black star
hm.... Nesto o vama : Zovem se Tamara. izmisljeno ime mi je Black Star.
obbo Japan stil. J-rock i J-pop. OBBO-alice 9,the gazette,tokio hotel,disney princeze msm demi selenu i vanessu hudgens.obbo rock i pop muziku.pozdrav Datum upisa : 12.12.2009
| Naslov: Re: Toshke&Coa Čet Dec 17, 2009 11:29 am | |
| xixi..oke.. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Toshke&Coa | |
| |
|
| |
| Toshke&Coa | |
|