| jel istina... | |
|
+2Holly Short ...demi_princess... 6 posters |
Autor | Poruka |
---|
...demi_princess... You start to like her songs
Broj poruka : 224 Godina : 27 Location : Čačak Hobi : ballet,pewanje.... Humor : :))) Name : Ivana Nesto o vama : pa owako....ja sam iwana iz cacka.....obozawam demi....pocela sam skoro da je slusam....cim sam je widela u filmu camp rock odmah sam je zawolela......osim nje slusham i rbd, koja mi je omiljena grupa.....idem na ballet od swoje 4 godine....uwek sam raspolozena za nowa poznastwa.......)) Datum upisa : 08.07.2009
| Naslov: jel istina... Pet Avg 28, 2009 5:14 pm | |
| Drugarica mi je danas rekla da je procitala u novom bravou, da se demi samopovredjuje, zato sto je raskinula sa traceom....kaze da imaju i slike...a da demi kaze da je to od narukvica... zna li neko nesto o ovome???sutra cu da kupim bravo...da vidim to.... | |
|
| |
Holly Short _Administrator_
Broj poruka : 679 Godina : 30 Location : Tu sam negde Hobi : School, Collecting stuff Humor : Hah Datum upisa : 20.12.2008
| Naslov: Re: jel istina... Sub Avg 29, 2009 3:33 am | |
| Videla sam....laz, laz, laz...ko da Demi nema sta bolje da radi nego da zali za njim. Uostalom, ja msm da se on njoj gadi...i ne krivim je, a Bravou niss ne verujem. Koliko sam samo procitala nesto, za sta znam da su lazi.... | |
|
| |
Blah _Administrator_
Broj poruka : 1048 Godina : 32 Location : In the La La Land!! Hobi : Pa, ovaj...moj hobi je skupljanje starki! Humor : F to the U to the N-N to the Y! F-U-N-N-Y! Name : Anja Nesto o vama : VampireDiaries,Demi&Selena;4ever:) Datum upisa : 19.12.2008
| Naslov: Re: jel istina... Sub Avg 29, 2009 9:42 am | |
| - Holly Short ::
- Videla sam....laz, laz, laz...ko da Demi nema sta bolje da radi nego da zali za njim. Uostalom, ja msm da se on njoj gadi...i ne krivim je, a Bravou niss ne verujem. Koliko sam samo procitala nesto, za sta znam da su lazi....
u bravu takodje pise da se za selenu gomez muzicka karijera uopste ne zna, da se ne zna se kad izlazi singl falling down! a pesma je izasla pre mesec dana i spot pre dve nedelje... znaci i dalje ce ostati misterija kad izlazi novi singl LOL! bravu nista ne verujem! + za one ogrebotine se tacno vidi da je ono kada previse stegnes sat ili narukvicu... sad ce da kazu da to ima i na nogama (a to je od carapa)! + Potpuno se slazem sa Anom i ja mislim da se on njoj gadi, a iskreno i meni se on gadi! | |
|
| |
Mrs Jonas For the first time on her concert
Broj poruka : 384 Godina : 28 Location : Somewhere with Joe Hobi : Music Humor : ...... Name : Linda Nesto o vama : Ja sam Linda zivim u Ulcinj.Volim mnogo JB,Demi,Miley etc.. Datum upisa : 18.03.2009
| Naslov: Re: jel istina... Sub Avg 29, 2009 10:02 am | |
| ja ne verujem da je to uradila..demi nije takva | |
|
| |
...demi_princess... You start to like her songs
Broj poruka : 224 Godina : 27 Location : Čačak Hobi : ballet,pewanje.... Humor : :))) Name : Ivana Nesto o vama : pa owako....ja sam iwana iz cacka.....obozawam demi....pocela sam skoro da je slusam....cim sam je widela u filmu camp rock odmah sam je zawolela......osim nje slusham i rbd, koja mi je omiljena grupa.....idem na ballet od swoje 4 godine....uwek sam raspolozena za nowa poznastwa.......)) Datum upisa : 08.07.2009
| Naslov: Re: jel istina... Sub Avg 29, 2009 1:07 pm | |
| - anjaboja ::
- Holly Short ::
- Videla sam....laz, laz, laz...ko da Demi nema sta bolje da radi nego da zali za njim. Uostalom, ja msm da se on njoj gadi...i ne krivim je, a Bravou niss ne verujem. Koliko sam samo procitala nesto, za sta znam da su lazi....
u bravu takodje pise da se za selenu gomez muzicka karijera uopste ne zna, da se ne zna se kad izlazi singl falling down! a pesma je izasla pre mesec dana i spot pre dve nedelje... znaci i dalje ce ostati misterija kad izlazi novi singl LOL! bravu nista ne verujem! + za one ogrebotine se tacno vidi da je ono kada previse stegnes sat ili narukvicu... sad ce da kazu da to ima i na nogama (a to je od carapa)! + Potpuno se slazem sa Anom i ja mislim da se on njoj gadi, a iskreno i meni se on gadi! ni ja nisam poverovala u to...msm nije demi takva...a i meni se trace gadi...uh,,, | |
|
| |
*~Black Star~* Saw her photos
Broj poruka : 130 Godina : 28 Location : places Hobi : nemam gaaa Humor : xDDDD Name : pravo ime: Tamara
izmisljeno ime: Black star
hm.... Nesto o vama : Zovem se Tamara. izmisljeno ime mi je Black Star.
obbo Japan stil. J-rock i J-pop. OBBO-alice 9,the gazette,tokio hotel,disney princeze msm demi selenu i vanessu hudgens.obbo rock i pop muziku.pozdrav Datum upisa : 12.12.2009
| Naslov: Re: jel istina... Ned Dec 13, 2009 6:35 am | |
| | |
|
| |
Holly Short _Administrator_
Broj poruka : 679 Godina : 30 Location : Tu sam negde Hobi : School, Collecting stuff Humor : Hah Datum upisa : 20.12.2008
| Naslov: Re: jel istina... Pon Dec 14, 2009 9:35 am | |
| - anjaboja ::
u bravu takodje pise da se za selenu gomez muzicka karijera uopste ne zna, da se ne zna se kad izlazi singl falling down! a pesma je izasla pre mesec dana i spot pre dve nedelje... znaci i dalje ce ostati misterija kad izlazi novi singl LOL! bravu nista ne verujem! + za one ogrebotine se tacno vidi da je ono kada previse stegnes sat ili narukvicu... sad ce da kazu da to ima i na nogama (a to je od carapa)! + Potpuno se slazem sa Anom i ja mislim da se on njoj gadi, a iskreno i meni se on gadi! Hahahah tragovi carapa xD Bravo je stvarno nepouzdan....sto se informacija tice, ja ga vise ni ne kupujem....mozda zbog postera...al da vidim novosti, nema sanse....gori su od spamova | |
|
| |
Demz The first time to hear for Demi Lovato
Broj poruka : 10 Godina : 27 Location : u sobici,za kompom =) Hobi : Slusanje muziqe Humor : hehe...haha...hihi....maa HOHO,SRECNI PRAZNICI! =D Name : Milica....ali me zovite MiCa =)) Nesto o vama : Pa sta reci? XDD Datum upisa : 13.12.2009
| Naslov: Re: jel istina... Pon Dec 14, 2009 1:38 pm | |
| - Holly Short ::
- anjaboja ::
u bravu takodje pise da se za selenu gomez muzicka karijera uopste ne zna, da se ne zna se kad izlazi singl falling down! a pesma je izasla pre mesec dana i spot pre dve nedelje... znaci i dalje ce ostati misterija kad izlazi novi singl LOL! bravu nista ne verujem! + za one ogrebotine se tacno vidi da je ono kada previse stegnes sat ili narukvicu... sad ce da kazu da to ima i na nogama (a to je od carapa)! + Potpuno se slazem sa Anom i ja mislim da se on njoj gadi, a iskreno i meni se on gadi! Hahahah tragovi carapa xD Bravo je stvarno nepouzdan....sto se informacija tice, ja ga vise ni ne kupujem....mozda zbog postera...al da vidim novosti, nema sanse....gori su od spamova hehe...carape....koja odvala...!Slazem se sa svima! =D | |
|
| |
*~Black Star~* Saw her photos
Broj poruka : 130 Godina : 28 Location : places Hobi : nemam gaaa Humor : xDDDD Name : pravo ime: Tamara
izmisljeno ime: Black star
hm.... Nesto o vama : Zovem se Tamara. izmisljeno ime mi je Black Star.
obbo Japan stil. J-rock i J-pop. OBBO-alice 9,the gazette,tokio hotel,disney princeze msm demi selenu i vanessu hudgens.obbo rock i pop muziku.pozdrav Datum upisa : 12.12.2009
| Naslov: Re: jel istina... Pon Dec 14, 2009 1:45 pm | |
| xaxxaxaxaxax,od carapa,koja kraljica..... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: jel istina... | |
| |
|
| |
| jel istina... | |
|