*dream~girl* The first time to hear for Demi Lovato
Broj poruka : 41 Godina : 31 Location : Milky world =] Hobi : Skooootreri x) Humor : Laugh is optional 4 survival in Milky world!Laugh then!!!:) Name : Milena Nesto o vama : Zovem se Milena a mozete da me zovete Mimi,Mima,Mimica..sv je.Iz Sombora sam i imam 16 god.Volim skutere, basket, Demi Lovato i jednu osobu peace... Datum upisa : 03.08.2009
| Naslov: Jo!! What's up?? =]] Pon Avg 03, 2009 8:49 am | |
| Caos...ja sam Milena.Iz Sombora sam.Imam 16 god.Obo skutere,basket,druzenje i otpadanje sa drustvom...od poznatih volim Demi,Paramore,Taylora Lautera,Orlanda Blooma...ako vas jos nesto zanima,pitajte.pozz :*** | |
|
...demi_princess... You start to like her songs
Broj poruka : 224 Godina : 27 Location : Čačak Hobi : ballet,pewanje.... Humor : :))) Name : Ivana Nesto o vama : pa owako....ja sam iwana iz cacka.....obozawam demi....pocela sam skoro da je slusam....cim sam je widela u filmu camp rock odmah sam je zawolela......osim nje slusham i rbd, koja mi je omiljena grupa.....idem na ballet od swoje 4 godine....uwek sam raspolozena za nowa poznastwa.......)) Datum upisa : 08.07.2009
| Naslov: Re: Jo!! What's up?? =]] Uto Avg 04, 2009 2:55 am | |
| welcy..........pls budi redovna.............!!!!!!!!!!! ))) | |
|
Mrs Jonas For the first time on her concert
Broj poruka : 384 Godina : 28 Location : Somewhere with Joe Hobi : Music Humor : ...... Name : Linda Nesto o vama : Ja sam Linda zivim u Ulcinj.Volim mnogo JB,Demi,Miley etc.. Datum upisa : 18.03.2009
| Naslov: Re: Jo!! What's up?? =]] Uto Avg 04, 2009 3:18 am | |
| | |
|
Holly Short _Administrator_
Broj poruka : 679 Godina : 30 Location : Tu sam negde Hobi : School, Collecting stuff Humor : Hah Datum upisa : 20.12.2008
| Naslov: Re: Jo!! What's up?? =]] Uto Avg 04, 2009 3:57 am | |
| Dobrodosla, lepo se provedi, budi redovna | |
|
*dream~girl* The first time to hear for Demi Lovato
Broj poruka : 41 Godina : 31 Location : Milky world =] Hobi : Skooootreri x) Humor : Laugh is optional 4 survival in Milky world!Laugh then!!!:) Name : Milena Nesto o vama : Zovem se Milena a mozete da me zovete Mimi,Mima,Mimica..sv je.Iz Sombora sam i imam 16 god.Volim skutere, basket, Demi Lovato i jednu osobu peace... Datum upisa : 03.08.2009
| Naslov: Re: Jo!! What's up?? =]] Uto Avg 04, 2009 7:52 am | |
| Hvala vam svima...potrudicu se da budem sto redovnija! | |
|
Blah _Administrator_
Broj poruka : 1048 Godina : 32 Location : In the La La Land!! Hobi : Pa, ovaj...moj hobi je skupljanje starki! Humor : F to the U to the N-N to the Y! F-U-N-N-Y! Name : Anja Nesto o vama : VampireDiaries,Demi&Selena;4ever:) Datum upisa : 19.12.2008
| Naslov: Re: Jo!! What's up?? =]] Ned Avg 16, 2009 8:23 am | |
| welcome! super se provedi! | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Jo!! What's up?? =]] | |
| |
|