| Omiljena serija? | |
|
+17*~Black Star~* Ina Blatz ...:::lovely flower:::... *dream~girl* ...demi_princess... KittyKat **Branchica** *Demi Lovato* -MakixMurder- ^^Gossip Girl^^ miss-fabulous **Nadja** Mrs Jonas jemi4ever ~**Ashley**~ Holly Short Blah 21 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
...demi_princess... You start to like her songs
Broj poruka : 224 Godina : 27 Location : Čačak Hobi : ballet,pewanje.... Humor : :))) Name : Ivana Nesto o vama : pa owako....ja sam iwana iz cacka.....obozawam demi....pocela sam skoro da je slusam....cim sam je widela u filmu camp rock odmah sam je zawolela......osim nje slusham i rbd, koja mi je omiljena grupa.....idem na ballet od swoje 4 godine....uwek sam raspolozena za nowa poznastwa.......)) Datum upisa : 08.07.2009
| Naslov: Re: Omiljena serija? Sre Avg 05, 2009 4:38 pm | |
| | |
|
| |
...:::lovely flower:::... Saw her photos
Broj poruka : 181 Godina : 30 Location : camp rock... :) Hobi : jonas brothers Humor : haha Name : Mia Nesto o vama : obozavam miley, jb i demi Datum upisa : 27.08.2009
| Naslov: Re: Omiljena serija? Ned Avg 30, 2009 1:05 pm | |
| puuunooo serija.. skoro koliko i filmova.. xD
ovako...
los serrano, prison break, grey's anatomy, miami ink & la ink, bones, hannah montaan, scrubs gledam ponekad i tako... | |
|
| |
Ina Blatz The first time to hear for Demi Lovato
Broj poruka : 57 Godina : 34 Location : New York City Hobi : Student Humor : .......... Name : Irena Nesto o vama : Hmmm...obožavam Kelly-ja Blatza Datum upisa : 21.11.2009
| Naslov: Re: Omiljena serija? Sub Nov 21, 2009 4:58 am | |
| Aaron Stone,Melrose Place i Supernatural. | |
|
| |
*~Black Star~* Saw her photos
Broj poruka : 130 Godina : 28 Location : places Hobi : nemam gaaa Humor : xDDDD Name : pravo ime: Tamara
izmisljeno ime: Black star
hm.... Nesto o vama : Zovem se Tamara. izmisljeno ime mi je Black Star.
obbo Japan stil. J-rock i J-pop. OBBO-alice 9,the gazette,tokio hotel,disney princeze msm demi selenu i vanessu hudgens.obbo rock i pop muziku.pozdrav Datum upisa : 12.12.2009
| Naslov: Re: Omiljena serija? Sub Dec 12, 2009 10:44 am | |
| Ocajne domacice =D,Uwod u anatomiju...itd... | |
|
| |
Sara The first time to hear for Demi Lovato
Broj poruka : 12 Godina : 30 Location : Arandjelovac Hobi : / Humor : / Name : Sara Nesto o vama : '94 sam godiste..Od muzike slusam Demi,Miley,Ashley Tisdale, Taylor Swift,RBD,Linkin Park ...Ma skoro sve osim narodnjaka..Volim Twilight sagu i Roberta Pattinsona. Datum upisa : 04.01.2010
| Naslov: Re: Omiljena serija? Čet Jan 07, 2010 12:04 pm | |
| Rebelde,Rebelde way, RBD:La familia,Hannah Montana... | |
|
| |
...demi_princess... You start to like her songs
Broj poruka : 224 Godina : 27 Location : Čačak Hobi : ballet,pewanje.... Humor : :))) Name : Ivana Nesto o vama : pa owako....ja sam iwana iz cacka.....obozawam demi....pocela sam skoro da je slusam....cim sam je widela u filmu camp rock odmah sam je zawolela......osim nje slusham i rbd, koja mi je omiljena grupa.....idem na ballet od swoje 4 godine....uwek sam raspolozena za nowa poznastwa.......)) Datum upisa : 08.07.2009
| Naslov: Re: Omiljena serija? Čet Jan 07, 2010 4:26 pm | |
| e a gde si gledala RBD La familia..??? | |
|
| |
Blah _Administrator_
Broj poruka : 1048 Godina : 32 Location : In the La La Land!! Hobi : Pa, ovaj...moj hobi je skupljanje starki! Humor : F to the U to the N-N to the Y! F-U-N-N-Y! Name : Anja Nesto o vama : VampireDiaries,Demi&Selena;4ever:) Datum upisa : 19.12.2008
| Naslov: Re: Omiljena serija? Pet Jan 08, 2010 7:53 am | |
| imas na youtube-u... ja sam to gledala pre 2-3 godine... ali sam sad obecala sebi NE VISE NISTA RBD! | |
|
| |
miccy The first time to hear for Demi Lovato
Broj poruka : 65 Godina : 26 Location : Nigde Hobi : Nzm Humor : :) Name : Milica Nesto o vama : Sta da ti kazem? Datum upisa : 03.02.2010
| Naslov: Re: Omiljena serija? Sre Feb 03, 2010 1:37 pm | |
| | |
|
| |
*KaĆa* The first time to hear for Demi Lovato
Broj poruka : 49 Godina : 28 Location : Music world... Hobi : ples.. Humor : haha@xD Name : Katarina Nesto o vama : Obozavam Disney Stars, ples, veliki sam zaludjenik muzike..xD Datum upisa : 10.12.2009
| Naslov: Re: Omiljena serija? Sre Mar 03, 2010 12:52 pm | |
| Charmed, Sonny with a chance, Hannah Montana, WOWP... | |
|
| |
Missy The first time to hear for Demi Lovato
Broj poruka : 12 Godina : 31 Location : :) Hobi : :) Humor : :) Name : Missy Nesto o vama : Datum upisa : 04.06.2010
| Naslov: Re: Omiljena serija? Pet Jun 04, 2010 2:18 pm | |
| Sonny With A Chance, Wizards Of Waverly Place, Hannah Montana,Los SerranoThe suit life of Zack and Cody on Deck, H2O,Desperate housewiwes i noge dr. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Omiljena serija? | |
| |
|
| |
| Omiljena serija? | |
|