| Omiljeni film? | |
|
+18*~Black Star~* Ina Blatz ...:::lovely flower:::... *dream~girl* ...demi_princess... KittyKat **Branchica** *Demi Lovato* *Miss~Mia* -MakixMurder- ^^Gossip Girl^^ miss-fabulous **Nadja** jemi4ever Mrs Jonas ~**Ashley**~ Holly Short Blah 22 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Blah _Administrator_
Broj poruka : 1048 Godina : 32 Location : In the La La Land!! Hobi : Pa, ovaj...moj hobi je skupljanje starki! Humor : F to the U to the N-N to the Y! F-U-N-N-Y! Name : Anja Nesto o vama : VampireDiaries,Demi&Selena;4ever:) Datum upisa : 19.12.2008
| Naslov: Omiljeni film? Ned Mar 15, 2009 9:30 am | |
| | |
|
| |
Blah _Administrator_
Broj poruka : 1048 Godina : 32 Location : In the La La Land!! Hobi : Pa, ovaj...moj hobi je skupljanje starki! Humor : F to the U to the N-N to the Y! F-U-N-N-Y! Name : Anja Nesto o vama : VampireDiaries,Demi&Selena;4ever:) Datum upisa : 19.12.2008
| Naslov: Re: Omiljeni film? Ned Mar 15, 2009 9:31 am | |
| hsm 3, camp rock, bride wars, 27 dresses, shopaholic.......... | |
|
| |
Holly Short _Administrator_
Broj poruka : 679 Godina : 30 Location : Tu sam negde Hobi : School, Collecting stuff Humor : Hah Datum upisa : 20.12.2008
| Naslov: Re: Omiljeni film? Ned Mar 15, 2009 12:53 pm | |
| 27 Dresses je fenomenalan film...ali moji omiljeni...trenutno su Moulin Rouge; Harry Potter; Camp Rock.... | |
|
| |
~**Ashley**~ _Administrator_
Broj poruka : 704 Godina : 30 Location : sa Demi u shopingu Hobi : ples Humor : xaxa Datum upisa : 13.01.2009
| Naslov: Re: Omiljeni film? Uto Mar 17, 2009 12:45 pm | |
| camp rock, twilight, hsm 3..... | |
|
| |
Blah _Administrator_
| Naslov: Re: Omiljeni film? Uto Mar 17, 2009 3:34 pm | |
| joj da i twilight skroz sam zaboravila! | |
|
| |
Mrs Jonas For the first time on her concert
Broj poruka : 384 Godina : 28 Location : Somewhere with Joe Hobi : Music Humor : ...... Name : Linda Nesto o vama : Ja sam Linda zivim u Ulcinj.Volim mnogo JB,Demi,Miley etc.. Datum upisa : 18.03.2009
| Naslov: Re: Omiljeni film? Sre Mar 18, 2009 3:07 pm | |
| Camp Rock,Another Cinderella Story,Yes Man..... | |
|
| |
jemi4ever The first time to hear for Demi Lovato
Broj poruka : 40 Godina : 29 Location : Tivat Hobi : Pjevanje,ples,aerobic :) Humor : bla,bla,bla Name : Sandra Nesto o vama : Zovem se Sandra,iz Crne Gore sam...Obozavam Demi Lovato,Takodje i Joe Jonas-a.Njih dvoje su mi preeeesweet zajedno! I tako to.. Datum upisa : 22.03.2009
| Naslov: Re: Omiljeni film? Ned Mar 22, 2009 9:10 am | |
| Camp Rock,Twilight,HSM 3,Down to Earth,Sisterhood of travelling pants... | |
|
| |
**Nadja** The first time to hear for Demi Lovato
Broj poruka : 57 Godina : 30 Location : Zemun;Beograd Hobi : Ucxenik ... xD Humor : =) Datum upisa : 21.02.2009
| Naslov: Re: Omiljeni film? Sre Apr 08, 2009 7:51 am | |
| Twilight, HSM, Camp Rock, Another Cinderella Story, Bride Wars, Confession Of A Shopaholic, Marly&Me, ..... | |
|
| |
Broj poruka : 679 Godina : 30 Location : Tu sam negde Hobi : School, Collecting stuff Humor : Hah Datum upisa : 20.12.2008
| Naslov: Re: Omiljeni film? Čet Apr 09, 2009 6:07 am | |
| Confession of a shopaholic, marly & me su fenomenlani filmovi....kupoholicarku su sooper uradili, bas mi se svidja...a marli i ja je isto super, nisam citala knjigu, ali film je extra ja sam se sva rasplakala kad sam gledala..... | |
|
| |
~**Ashley**~ _Administrator_
Broj poruka : 704 Godina : 30 Location : sa Demi u shopingu Hobi : ples Humor : xaxa Datum upisa : 13.01.2009
| Naslov: Re: Omiljeni film? Čet Apr 09, 2009 7:26 am | |
| - Phoebe ::
- Confession of a shopaholic, marly & me su fenomenlani filmovi....kupoholicarku su sooper uradili, bas mi se svidja...a marli i ja je isto super, nisam citala knjigu, ali film je extra ja sam se sva rasplakala kad sam gledala.....
e da...i owi filmowi su mi extra... | |
|
| |
miss-fabulous You met Demi Lovato
Broj poruka : 427 Godina : 28 Location : with ash,nessa,selena,demi and joe...xD Hobi : ....pevanje... Humor : :) Name : Anja Nesto o vama : Pa zovem se anja..imam 12 godina...obozavam joe-a,ashley,vanessu,demi,selenu,taylor,hsm,camp rock...xD
Datum upisa : 21.04.2009
| Naslov: Re: Omiljeni film? Uto Apr 21, 2009 3:12 am | |
| hsm(svi delovi ali najvise 2),camp rock,just married,what happend in vegas,mean girls... | |
|
| |
^^Gossip Girl^^ The first time to hear for Demi Lovato
Broj poruka : 65 Godina : 28 Location : Hollywood Hobi : Shopping Humor : .... Name : Ema Nesto o vama : Zovem se Ema '96 sam godiste...Obbo Vanessu Hudgens..Volim i Demi.. Datum upisa : 01.05.2009
| Naslov: Re: Omiljeni film? Pet Maj 01, 2009 1:23 pm | |
| HSM (I,II,III)Wild Child,Twilight,27 Dresses,The Hot Chick | |
|
| |
-MakixMurder- _Administrator_
Broj poruka : 394 Godina : 28 Location : In the world of emo... Hobi : In a емо corner we ever faint Humor : Haha very funny --____-- Name : -MakixMurder-
My scene name ^^ Nesto o vama : Heeya biches xD!Ja sam Marina,iam 12 godina,iz Temerina sam itd.Bi sam LOL nemojte me mrzeti zbog toga.Moji omiljeni bendowi su Brokencyde,Blood On The Dance Floor,Bring me the horizon,Paramore,Tokio Hotel,Cinema Bizzare,The Gazette,Antic Cafe,UnsraW,ZoxeR,Dollis Marry,SuG,30 seconds to mars....itd..ima dosta da ne nabrajam.Od pewaca i pewacica slusam Lady gaga,Jeffree Star,Sonny Moore,Katty Perry....itd....Moje scene ime je Maki Murder <3.Wolim da se zajebawam xD ,ludujem i t d...Mrzim prokletu skolu,lazowe,RBD,Disney Stars.....Ja sam EMO i obozawam EMO stil.Obozawam i Visual-kei Japanski stil.Moje omiljeni emo/scene likowi su John Hock,Kiki Kannibal,Hanna Beth,Aundrey,Adrew Glates,Kyler Krunk,Brandon Killen,Brookelle,Dani (Daniel),mrzim Alex Evansa xD.obozawam trandze i swasta tako LOOOL.E ja mogu o sebi pisati do sutra ali me mrzi XD Datum upisa : 19.12.2008
| Naslov: Re: Omiljeni film? Pet Maj 08, 2009 7:13 am | |
| Hmmmm ne mogu da izdwojim xD | |
|
| |
Blah _Administrator_
| Naslov: Re: Omiljeni film? Pet Maj 08, 2009 2:29 pm | |
| - Holly Short ::
- Confession of a shopaholic, marly & me su fenomenlani filmovi....kupoholicarku su sooper uradili, bas mi se svidja...a marli i ja je isto super, nisam citala knjigu, ali film je extra ja sam se sva rasplakala kad sam gledala.....
i ja isto! jos sto imam kuce! htela sam da poludim, ali super film i glumci:) | |
|
| |
| Naslov: Re: Omiljeni film? Ned Maj 10, 2009 8:28 am | |
| - anjaboja ::
- Holly Short ::
i ja isto! jos sto imam kuce! htela sam da poludim, ali super film i glumci:) Aha, i meni se jaako svidja, ali oni koji su citali knjigu kazu da bas nisu potrefili temu, msm kao u knjizi je fokus na kucetu, a u filmu je kuce samo jedan deo njihovog zivta...ali nzm, meni se i ovako svidja | |
|
| |
*Miss~Mia* The first time to hear for Demi Lovato
Broj poruka : 10 Godina : 29 Location : Podgorica Hobi : Muzicka skola Humor : :) Name : Mia Nesto o vama : . Datum upisa : 09.05.2009
| Naslov: Re: Omiljeni film? Ned Maj 10, 2009 11:11 am | |
| Hsm( 1. 2. 3.), Twilight, 17 Again, Raice your voice, Another Cinderella Story | |
|
| |
Blah _Administrator_
| Naslov: Re: Omiljeni film? Ned Maj 10, 2009 2:34 pm | |
| - Holly Short ::
- anjaboja ::
- Holly Short ::
i ja isto! jos sto imam kuce! htela sam da poludim, ali super film i glumci:) Aha, i meni se jaako svidja, ali oni koji su citali knjigu kazu da bas nisu potrefili temu, msm kao u knjizi je fokus na kucetu, a u filmu je kuce samo jedan deo njihovog zivta...ali nzm, meni se i ovako svidja pa ne znam nisam citala knjigu... ali mislim da je ovako cool... | |
|
| |
Mrs Jonas For the first time on her concert
Broj poruka : 384 Godina : 28 Location : Somewhere with Joe Hobi : Music Humor : ...... Name : Linda Nesto o vama : Ja sam Linda zivim u Ulcinj.Volim mnogo JB,Demi,Miley etc.. Datum upisa : 18.03.2009
| Naslov: Re: Omiljeni film? Pon Maj 11, 2009 9:23 am | |
| - Mrs Jonas ::
- Camp Rock,Another Cinderella Story,Yes Man.....
+Hannah Montana the movie i fast and furious.. | |
|
| |
*Demi Lovato* The first time to hear for Demi Lovato
Broj poruka : 9 Godina : 29 Location : siempre con RBD! Hobi : ples...:]TWILIGHT! Humor : Extra Name : Sandra Nesto o vama : Zovem se Sandra,Iz BG-a sam,obozavam RBD,Twilight,Disney stars...itd.
Treniram ples..
i trvdoglava sam....xDDD Datum upisa : 23.06.2009
| Naslov: Re: Omiljeni film? Čet Jun 25, 2009 2:32 pm | |
| | |
|
| |
**Branchica** The first time to hear for Demi Lovato
Broj poruka : 12 Godina : 28 Location : Daleko,daleko... Hobi : pisanje,chitanje,pevanje...itd.... Humor : idu dva mrava i odoshe! Name : Branka Nesto o vama : Zovem se Branka , "96 sam godishte... moj najveci uzor je Demi... obozavam da chitam, pishem, sviram, pomalo i komponujem... Datum upisa : 01.07.2009
| Naslov: Re: Omiljeni film? Sre Jul 01, 2009 4:44 am | |
| "Nismo vishe klinke", "Osvajanje Londona", "Minut u Nju Jorku","Izazov".... A gledala sam "Sumrak" i razocharala sam se... film je 0 u poredjenju sa knjigom, da je nisam chitala ne bih imala pojma o chemu se radi..... | |
|
| |
KittyKat The first time to hear for Demi Lovato
Broj poruka : 24 Godina : 30 Location : I'm in heaven, baby! (: Hobi : / Humor : xDD Name : Katarina Nesto o vama : xD Datum upisa : 02.07.2009
| Naslov: Re: Omiljeni film? Čet Jul 02, 2009 1:16 pm | |
| Camp Rock, Another Cinderela Story, A Cinderella Story, Twilight, Crossroads, Raise You Voice, Hannah Montana The Movie, Confessions of a Chopacholic, HSM, 17 again...
Poslednji izmenio KittyKat dana Pet Jul 03, 2009 1:49 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
| Naslov: Re: Omiljeni film? Pet Jul 03, 2009 6:05 am | |
| Jao i 17 again, znaci raspametila sam se fantastican film, extra glumci | |
|
| |
KittyKat The first time to hear for Demi Lovato
Broj poruka : 24 Godina : 30 Location : I'm in heaven, baby! (: Hobi : / Humor : xDD Name : Katarina Nesto o vama : xD Datum upisa : 02.07.2009
| Naslov: Re: Omiljeni film? Pet Jul 03, 2009 1:52 pm | |
| Gledala sam danas Princess Protection Program i EXTRA je!! Od danas je, officially, moj omiljeni film! | |
|
| |
...demi_princess... You start to like her songs
Broj poruka : 224 Godina : 27 Location : Čačak Hobi : ballet,pewanje.... Humor : :))) Name : Ivana Nesto o vama : pa owako....ja sam iwana iz cacka.....obozawam demi....pocela sam skoro da je slusam....cim sam je widela u filmu camp rock odmah sam je zawolela......osim nje slusham i rbd, koja mi je omiljena grupa.....idem na ballet od swoje 4 godine....uwek sam raspolozena za nowa poznastwa.......)) Datum upisa : 08.07.2009
| Naslov: Re: Omiljeni film? Sre Jul 08, 2009 1:04 pm | |
| pa cinderella story, camp rock....a ewo sad se spremam da gledam marly&me....i ja imam kucu kao i u tom filmu....labradora....... | |
|
| |
| Naslov: Re: Omiljeni film? Čet Jul 09, 2009 10:28 am | |
| Sooper, treba da pogledas, divan je film... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Omiljeni film? | |
| |
|
| |
| Omiljeni film? | |
|