Blah _Administrator_
Broj poruka : 1048 Godina : 32 Location : In the La La Land!! Hobi : Pa, ovaj...moj hobi je skupljanje starki! Humor : F to the U to the N-N to the Y! F-U-N-N-Y! Name : Anja Nesto o vama : VampireDiaries,Demi&Selena;4ever:) Datum upisa : 19.12.2008
| Naslov: Re: Why.is.this.always.happening.to.me.? Uto Sep 08, 2009 2:04 am | |
| Vec odavno je pocelo ucenje, ucenje, ucenje! Ijaooo!! | |
|
Blah _Administrator_
Broj poruka : 1048 Godina : 32 Location : In the La La Land!! Hobi : Pa, ovaj...moj hobi je skupljanje starki! Humor : F to the U to the N-N to the Y! F-U-N-N-Y! Name : Anja Nesto o vama : VampireDiaries,Demi&Selena;4ever:) Datum upisa : 19.12.2008
| Naslov: Re: Why.is.this.always.happening.to.me.? Pon Nov 09, 2009 11:19 am | |
| | |
|
*~Black Star~* Saw her photos
Broj poruka : 130 Godina : 28 Location : places Hobi : nemam gaaa Humor : xDDDD Name : pravo ime: Tamara
izmisljeno ime: Black star
hm.... Nesto o vama : Zovem se Tamara. izmisljeno ime mi je Black Star.
obbo Japan stil. J-rock i J-pop. OBBO-alice 9,the gazette,tokio hotel,disney princeze msm demi selenu i vanessu hudgens.obbo rock i pop muziku.pozdrav Datum upisa : 12.12.2009
| Naslov: Re: Why.is.this.always.happening.to.me.? Sre Dec 16, 2009 3:26 am | |
| | |
|
Blah _Administrator_
| Naslov: Re: Why.is.this.always.happening.to.me.? Sre Jan 06, 2010 1:58 pm | |
| tenk ju xP pa...hmmm... posto nisam ama bas nista pisala... nista se nije desavalo na ovom raspustu, samo sto sam se extra provela na novoj | |
|
Blah _Administrator_
| Naslov: Re: Why.is.this.always.happening.to.me.? Sub Feb 20, 2010 3:02 pm | |
| nervira me sto svaki svakicati dan moram da ucim... sad bih nekako volela da se vrati os i da opet idem u muzicku skolu... toliko sam se mucila u ms, ali, opet, lepo je sto sam isla tamo..... | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Why.is.this.always.happening.to.me.? | |
| |
|