...demi_princess... You start to like her songs
Broj poruka : 224 Godina : 27 Location : Čačak Hobi : ballet,pewanje.... Humor : :))) Name : Ivana Nesto o vama : pa owako....ja sam iwana iz cacka.....obozawam demi....pocela sam skoro da je slusam....cim sam je widela u filmu camp rock odmah sam je zawolela......osim nje slusham i rbd, koja mi je omiljena grupa.....idem na ballet od swoje 4 godine....uwek sam raspolozena za nowa poznastwa.......)) Datum upisa : 08.07.2009
| Naslov: Re: Boja vaseg tena je... Sre Nov 25, 2009 11:04 am | |
| pa meni je izmedju...nije mi skroz bela...a ni tamna...ali vise vuce na belo.... | |
|
*~Black Star~* Saw her photos
Broj poruka : 130 Godina : 28 Location : places Hobi : nemam gaaa Humor : xDDDD Name : pravo ime: Tamara
izmisljeno ime: Black star
hm.... Nesto o vama : Zovem se Tamara. izmisljeno ime mi je Black Star.
obbo Japan stil. J-rock i J-pop. OBBO-alice 9,the gazette,tokio hotel,disney princeze msm demi selenu i vanessu hudgens.obbo rock i pop muziku.pozdrav Datum upisa : 12.12.2009
| Naslov: Re: Boja vaseg tena je... Sub Dec 12, 2009 10:38 am | |
| neama svetao ten imam taman ten.nemojte misliti da sam ciganka. | |
|
Holly Short _Administrator_
Broj poruka : 679 Godina : 30 Location : Tu sam negde Hobi : School, Collecting stuff Humor : Hah Datum upisa : 20.12.2008
| |
mandrea94 The first time to hear for Demi Lovato
Broj poruka : 9 Godina : 30 Location : Belgrade Hobi : Sopping Humor : ha ha ha :) Name : Andrea Nesto o vama : www.angelitosdedul.com Datum upisa : 28.12.2009
| Naslov: Re: Boja vaseg tena je... Pon Dec 28, 2009 5:39 am | |
| Imam cist, bled ten. Aristokratski xD | |
|
miccy The first time to hear for Demi Lovato
Broj poruka : 65 Godina : 26 Location : Nigde Hobi : Nzm Humor : :) Name : Milica Nesto o vama : Sta da ti kazem? Datum upisa : 03.02.2010
| Naslov: Re: Boja vaseg tena je... Sre Feb 03, 2010 1:39 pm | |
| | |
|
Girl Like Me was created The first time to hear for Demi Lovato
Broj poruka : 7 Godina : 29 Location : U Italiji-Veroni Hobi : Odbojka... Humor : Confused, crazy, love, smart ... usually O.K. Name : Andjela Nesto o vama : To vas vjerovatno nezanima... Datum upisa : 16.05.2010
| Naslov: Re: Boja vaseg tena je... Ned Maj 16, 2010 8:10 am | |
| | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Boja vaseg tena je... | |
| |
|