| Kakva vam je kosa? | |
|
+21*~Black Star~* *KaĆa* Ina Blatz *dream~girl* KittyKat **Branchica** *Demi Lovato* ^^Gossip Girl^^ miss-fabulous jemi4ever **Nadja** ***Sunchiii*** nachka & demi #AnGeL_In_ThE_NiGhT# ♥TeA♥ -MakixMurder- Bella Swan ~**Ashley**~ *Demi y Sel*BFF* Holly Short Blah 25 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Blah _Administrator_
Broj poruka : 1048 Godina : 32 Location : In the La La Land!! Hobi : Pa, ovaj...moj hobi je skupljanje starki! Humor : F to the U to the N-N to the Y! F-U-N-N-Y! Name : Anja Nesto o vama : VampireDiaries,Demi&Selena;4ever:) Datum upisa : 19.12.2008
| Naslov: Kakva vam je kosa? Ned Jan 04, 2009 10:42 am | |
| Meni je talasasta i svetlo smedja. | |
|
| |
Holly Short _Administrator_
Broj poruka : 679 Godina : 30 Location : Tu sam negde Hobi : School, Collecting stuff Humor : Hah Datum upisa : 20.12.2008
| Naslov: Re: Kakva vam je kosa? Uto Jan 06, 2009 2:37 pm | |
| Meni je tamno braon i talasa izmadju talasaste i ravrne, sto me izludjuje | |
|
| |
*Demi y Sel*BFF* _Administrator_
Broj poruka : 266 Godina : 28 Location : ~*na najlepsem mogucam mestu sa Joeom...gde magija postoji,negde medju zvezdama*~ Hobi : SECRET POP STAR xD Humor : xaxaxaxa (malo sutra!) Name : Ivana Cullen Datum upisa : 20.12.2008
| Naslov: Re: Kakva vam je kosa? Uto Jan 06, 2009 4:52 pm | |
| taaaamno braon kovrdzava... sad mi je ispravljena | |
|
| |
~**Ashley**~ _Administrator_
Broj poruka : 704 Godina : 30 Location : sa Demi u shopingu Hobi : ples Humor : xaxa Datum upisa : 13.01.2009
| Naslov: Re: Kakva vam je kosa? Uto Jan 13, 2009 10:57 am | |
| - Phoebe ::
- Meni je tamno braon i talasa izmadju talasaste i ravrne, sto me izludjuje
kao da opisujesh moju kosu | |
|
| |
Bella Swan The first time to hear for Demi Lovato
Broj poruka : 58 Godina : 28 Location : Hollywood Hobi : Odbojkaaa....♥♥♥ Humor : xDD Datum upisa : 11.01.2009
| Naslov: Re: Kakva vam je kosa? Uto Jan 13, 2009 1:19 pm | |
| smedja i pomalo talasasta | |
|
| |
Broj poruka : 679 Godina : 30 Location : Tu sam negde Hobi : School, Collecting stuff Humor : Hah Datum upisa : 20.12.2008
| |
| |
-MakixMurder- _Administrator_
Broj poruka : 394 Godina : 28 Location : In the world of emo... Hobi : In a емо corner we ever faint Humor : Haha very funny --____-- Name : -MakixMurder-
My scene name ^^ Nesto o vama : Heeya biches xD!Ja sam Marina,iam 12 godina,iz Temerina sam itd.Bi sam LOL nemojte me mrzeti zbog toga.Moji omiljeni bendowi su Brokencyde,Blood On The Dance Floor,Bring me the horizon,Paramore,Tokio Hotel,Cinema Bizzare,The Gazette,Antic Cafe,UnsraW,ZoxeR,Dollis Marry,SuG,30 seconds to mars....itd..ima dosta da ne nabrajam.Od pewaca i pewacica slusam Lady gaga,Jeffree Star,Sonny Moore,Katty Perry....itd....Moje scene ime je Maki Murder <3.Wolim da se zajebawam xD ,ludujem i t d...Mrzim prokletu skolu,lazowe,RBD,Disney Stars.....Ja sam EMO i obozawam EMO stil.Obozawam i Visual-kei Japanski stil.Moje omiljeni emo/scene likowi su John Hock,Kiki Kannibal,Hanna Beth,Aundrey,Adrew Glates,Kyler Krunk,Brandon Killen,Brookelle,Dani (Daniel),mrzim Alex Evansa xD.obozawam trandze i swasta tako LOOOL.E ja mogu o sebi pisati do sutra ali me mrzi XD Datum upisa : 19.12.2008
| Naslov: Re: Kakva vam je kosa? Sre Jan 14, 2009 4:13 pm | |
| Smedja rawna ali najwise natapirana kao bill a najwise kada bill onako pusti kosu kako drugacije da objasnim e tako ja nosim | |
|
| |
♥TeA♥ The first time to hear for Demi Lovato
Broj poruka : 50 Godina : 29 Location : *smallville world* Hobi : nemam Humor : xo xox xo Datum upisa : 19.12.2008
| Naslov: Re: Kakva vam je kosa? Sre Jan 14, 2009 7:49 pm | |
| moje je ko zna sta, ali ja cu to ovako definisati...talasasta vise naduvena ali ja je uvek peglam bolje reci na svaka tri dana... ali kada mi nije peglana..mislim da bi se ljudi uplasili od MENE!! XD | |
|
| |
Blah _Administrator_
Broj poruka : 1048 Godina : 32 Location : In the La La Land!! Hobi : Pa, ovaj...moj hobi je skupljanje starki! Humor : F to the U to the N-N to the Y! F-U-N-N-Y! Name : Anja Nesto o vama : VampireDiaries,Demi&Selena;4ever:) Datum upisa : 19.12.2008
| Naslov: Re: Kakva vam je kosa? Pet Jan 16, 2009 5:12 am | |
| moja je ne bas ono puno talasasta nego ono mlo, ne znam kako da objasnim! i svetlo, svetlo smedja kosa! NIJE PLAVA, nego SMEDJAA (ali svetlo svetlo)! | |
|
| |
#AnGeL_In_ThE_NiGhT# The first time to hear for Demi Lovato
Broj poruka : 64 Godina : 28 Location : Sa Rbd i na kraj sweta ako treba!! Hobi : Net, tenis, klizanje,..... Humor : = )))) Datum upisa : 17.01.2009
| Naslov: Re: Kakva vam je kosa? Pon Jan 19, 2009 6:07 am | |
| - Phoebe ::
- Meni je tamno braon i talasa izmadju talasaste i ravrne, sto me izludjuje
me 2....i osisana mi je na stepenasto... | |
|
| |
nachka & demi The first time to hear for Demi Lovato
Broj poruka : 34 Godina : 29 Location : iza coska...:) Hobi : ....... Humor : ................ Datum upisa : 26.01.2009
| Naslov: Re: Kakva vam je kosa? Uto Jan 27, 2009 9:49 am | |
| ravna duuuugacka....i kestenjasta!! | |
|
| |
***Sunchiii*** The first time to hear for Demi Lovato
Broj poruka : 7 Godina : 31 Location : U svom svijetu! Hobi : ples,pevanje,gluma... Humor : xaxaxaxa Datum upisa : 06.02.2009
| Naslov: Re: Kakva vam je kosa? Sub Feb 07, 2009 4:38 am | |
| Smedja svetlija boja,duga kosa ravna... | |
|
| |
**Nadja** The first time to hear for Demi Lovato
Broj poruka : 57 Godina : 30 Location : Zemun;Beograd Hobi : Ucxenik ... xD Humor : =) Datum upisa : 21.02.2009
| Naslov: Re: Kakva vam je kosa? Sub Feb 21, 2009 2:44 am | |
| Boja je izmedju plave i svetlo smedje, duga je i izmedju talasaste i ravrne je, sto me mnogo izludjuje .. !! | |
|
| |
jemi4ever The first time to hear for Demi Lovato
Broj poruka : 40 Godina : 29 Location : Tivat Hobi : Pjevanje,ples,aerobic :) Humor : bla,bla,bla Name : Sandra Nesto o vama : Zovem se Sandra,iz Crne Gore sam...Obozavam Demi Lovato,Takodje i Joe Jonas-a.Njih dvoje su mi preeeesweet zajedno! I tako to.. Datum upisa : 22.03.2009
| Naslov: Re: Kakva vam je kosa? Ned Mar 22, 2009 9:14 am | |
| Totalno ista kao Demina u Camp Rock-u! | |
|
| |
miss-fabulous You met Demi Lovato
Broj poruka : 427 Godina : 28 Location : with ash,nessa,selena,demi and joe...xD Hobi : ....pevanje... Humor : :) Name : Anja Nesto o vama : Pa zovem se anja..imam 12 godina...obozavam joe-a,ashley,vanessu,demi,selenu,taylor,hsm,camp rock...xD
Datum upisa : 21.04.2009
| Naslov: Re: Kakva vam je kosa? Uto Apr 21, 2009 3:17 am | |
| | |
|
| |
^^Gossip Girl^^ The first time to hear for Demi Lovato
Broj poruka : 65 Godina : 28 Location : Hollywood Hobi : Shopping Humor : .... Name : Ema Nesto o vama : Zovem se Ema '96 sam godiste...Obbo Vanessu Hudgens..Volim i Demi.. Datum upisa : 01.05.2009
| Naslov: Re: Kakva vam je kosa? Pet Maj 01, 2009 1:15 pm | |
| | |
|
| |
-MakixMurder- _Administrator_
Broj poruka : 394 Godina : 28 Location : In the world of emo... Hobi : In a емо corner we ever faint Humor : Haha very funny --____-- Name : -MakixMurder-
My scene name ^^ Nesto o vama : Heeya biches xD!Ja sam Marina,iam 12 godina,iz Temerina sam itd.Bi sam LOL nemojte me mrzeti zbog toga.Moji omiljeni bendowi su Brokencyde,Blood On The Dance Floor,Bring me the horizon,Paramore,Tokio Hotel,Cinema Bizzare,The Gazette,Antic Cafe,UnsraW,ZoxeR,Dollis Marry,SuG,30 seconds to mars....itd..ima dosta da ne nabrajam.Od pewaca i pewacica slusam Lady gaga,Jeffree Star,Sonny Moore,Katty Perry....itd....Moje scene ime je Maki Murder <3.Wolim da se zajebawam xD ,ludujem i t d...Mrzim prokletu skolu,lazowe,RBD,Disney Stars.....Ja sam EMO i obozawam EMO stil.Obozawam i Visual-kei Japanski stil.Moje omiljeni emo/scene likowi su John Hock,Kiki Kannibal,Hanna Beth,Aundrey,Adrew Glates,Kyler Krunk,Brandon Killen,Brookelle,Dani (Daniel),mrzim Alex Evansa xD.obozawam trandze i swasta tako LOOOL.E ja mogu o sebi pisati do sutra ali me mrzi XD Datum upisa : 19.12.2008
| Naslov: Re: Kakva vam je kosa? Pet Maj 08, 2009 7:29 am | |
| Ja iam izmedju smedje i plawe ali meni swi misle da se farbam zato sto iam prirodno plawe pramenowe
Ali tapiram kosu wideli ste i na slikama
Ponekad natapiram kao bill XD | |
|
| |
*Demi Lovato* The first time to hear for Demi Lovato
Broj poruka : 9 Godina : 29 Location : siempre con RBD! Hobi : ples...:]TWILIGHT! Humor : Extra Name : Sandra Nesto o vama : Zovem se Sandra,Iz BG-a sam,obozavam RBD,Twilight,Disney stars...itd.
Treniram ples..
i trvdoglava sam....xDDD Datum upisa : 23.06.2009
| Naslov: Re: Kakva vam je kosa? Čet Jun 25, 2009 2:41 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Kakva vam je kosa? Pet Jun 26, 2009 4:42 am | |
| - *Demi Lovato* ::
- prirodna plava
U, to je strava xD | |
|
| |
**Branchica** The first time to hear for Demi Lovato
Broj poruka : 12 Godina : 28 Location : Daleko,daleko... Hobi : pisanje,chitanje,pevanje...itd.... Humor : idu dva mrava i odoshe! Name : Branka Nesto o vama : Zovem se Branka , "96 sam godishte... moj najveci uzor je Demi... obozavam da chitam, pishem, sviram, pomalo i komponujem... Datum upisa : 01.07.2009
| Naslov: Re: Kakva vam je kosa? Sre Jul 01, 2009 4:19 am | |
| braon, stalno joj menjam oblik...trenutno je sa jedne strane do ramena a sa druge kratka,kratka.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Kakva vam je kosa? Čet Jul 02, 2009 6:15 am | |
| Extra , ja sam napravila siskice, posle jedno sto godina...msm nikad nisam imala siske, dobro kad sam bila mala ali bas mi se svidjaju.. | |
|
| |
KittyKat The first time to hear for Demi Lovato
Broj poruka : 24 Godina : 30 Location : I'm in heaven, baby! (: Hobi : / Humor : xDD Name : Katarina Nesto o vama : xD Datum upisa : 02.07.2009
| |
| |
*dream~girl* The first time to hear for Demi Lovato
Broj poruka : 41 Godina : 31 Location : Milky world =] Hobi : Skooootreri x) Humor : Laugh is optional 4 survival in Milky world!Laugh then!!!:) Name : Milena Nesto o vama : Zovem se Milena a mozete da me zovete Mimi,Mima,Mimica..sv je.Iz Sombora sam i imam 16 god.Volim skutere, basket, Demi Lovato i jednu osobu peace... Datum upisa : 03.08.2009
| Naslov: Re: Kakva vam je kosa? Pon Avg 03, 2009 9:04 am | |
| Ravna, tamno smedja kosa... | |
|
| |
Ina Blatz The first time to hear for Demi Lovato
Broj poruka : 57 Godina : 34 Location : New York City Hobi : Student Humor : .......... Name : Irena Nesto o vama : Hmmm...obožavam Kelly-ja Blatza Datum upisa : 21.11.2009
| Naslov: Re: Kakva vam je kosa? Sub Nov 21, 2009 4:57 am | |
| | |
|
| |
*KaĆa* The first time to hear for Demi Lovato
Broj poruka : 49 Godina : 28 Location : Music world... Hobi : ples.. Humor : haha@xD Name : Katarina Nesto o vama : Obozavam Disney Stars, ples, veliki sam zaludjenik muzike..xD Datum upisa : 10.12.2009
| Naslov: Re: Kakva vam je kosa? Čet Dec 10, 2009 8:51 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Kakva vam je kosa? | |
| |
|
| |
| Kakva vam je kosa? | |
|