|
| Narucujte...by sale.... | |
| | Autor | Poruka |
---|
SaLe Saw her photos
Broj poruka : 161 Godina : 29 Location : in my house... Hobi : dance...:)) Humor : xoxo Datum upisa : 19.12.2008
| Naslov: Narucujte...by sale.... Ned Dec 21, 2008 12:22 pm | |
| p... prawim awowe signowe... ) | |
| | | -MakixMurder- _Administrator_
Broj poruka : 394 Godina : 28 Location : In the world of emo... Hobi : In a емо corner we ever faint Humor : Haha very funny --____-- Name : -MakixMurder-
My scene name ^^ Nesto o vama : Heeya biches xD!Ja sam Marina,iam 12 godina,iz Temerina sam itd.Bi sam LOL nemojte me mrzeti zbog toga.Moji omiljeni bendowi su Brokencyde,Blood On The Dance Floor,Bring me the horizon,Paramore,Tokio Hotel,Cinema Bizzare,The Gazette,Antic Cafe,UnsraW,ZoxeR,Dollis Marry,SuG,30 seconds to mars....itd..ima dosta da ne nabrajam.Od pewaca i pewacica slusam Lady gaga,Jeffree Star,Sonny Moore,Katty Perry....itd....Moje scene ime je Maki Murder <3.Wolim da se zajebawam xD ,ludujem i t d...Mrzim prokletu skolu,lazowe,RBD,Disney Stars.....Ja sam EMO i obozawam EMO stil.Obozawam i Visual-kei Japanski stil.Moje omiljeni emo/scene likowi su John Hock,Kiki Kannibal,Hanna Beth,Aundrey,Adrew Glates,Kyler Krunk,Brandon Killen,Brookelle,Dani (Daniel),mrzim Alex Evansa xD.obozawam trandze i swasta tako LOOOL.E ja mogu o sebi pisati do sutra ali me mrzi XD Datum upisa : 19.12.2008
| Naslov: Re: Narucujte...by sale.... Ned Dec 21, 2008 12:36 pm | |
| Mozes da mi naprawis look Jonas Brothers | |
| | | SaLe Saw her photos
Broj poruka : 161 Godina : 29 Location : in my house... Hobi : dance...:)) Humor : xoxo Datum upisa : 19.12.2008
| Naslov: Re: Narucujte...by sale.... Ned Dec 21, 2008 2:30 pm | |
| Joj...Ja ne wolim da prawim loookowe... Sada ako hoces sign ili aw ili oba reci... Sorry,,,muchosss! | |
| Naslov: Re: Narucujte...by sale.... Pon Dec 22, 2008 2:16 pm | |
| | |
Broj poruka : 394 Godina : 28 Location : In the world of emo... Hobi : In a емо corner we ever faint Humor : Haha very funny --____-- Name : -MakixMurder-
My scene name ^^ Nesto o vama : Heeya biches xD!Ja sam Marina,iam 12 godina,iz Temerina sam itd.Bi sam LOL nemojte me mrzeti zbog toga.Moji omiljeni bendowi su Brokencyde,Blood On The Dance Floor,Bring me the horizon,Paramore,Tokio Hotel,Cinema Bizzare,The Gazette,Antic Cafe,UnsraW,ZoxeR,Dollis Marry,SuG,30 seconds to mars....itd..ima dosta da ne nabrajam.Od pewaca i pewacica slusam Lady gaga,Jeffree Star,Sonny Moore,Katty Perry....itd....Moje scene ime je Maki Murder <3.Wolim da se zajebawam xD ,ludujem i t d...Mrzim prokletu skolu,lazowe,RBD,Disney Stars.....Ja sam EMO i obozawam EMO stil.Obozawam i Visual-kei Japanski stil.Moje omiljeni emo/scene likowi su John Hock,Kiki Kannibal,Hanna Beth,Aundrey,Adrew Glates,Kyler Krunk,Brandon Killen,Brookelle,Dani (Daniel),mrzim Alex Evansa xD.obozawam trandze i swasta tako LOOOL.E ja mogu o sebi pisati do sutra ali me mrzi XD Datum upisa : 19.12.2008
| Naslov: Re: Narucujte...by sale.... Pon Dec 22, 2008 4:24 pm | |
| Ja hocu od Jonas Brothers bilo koje slike oni su meni swuda slatki | |
| Naslov: Re: Narucujte...by sale.... Uto Dec 23, 2008 1:00 am | |
| Wazzi.. Gotovo do srede...:)tj. do sutra... | |
| Naslov: Re: Narucujte...by sale.... Čet Jan 01, 2009 10:30 am | |
| | |
| | | *~Black Star~* Saw her photos
Broj poruka : 130 Godina : 28 Location : places Hobi : nemam gaaa Humor : xDDDD Name : pravo ime: Tamara
izmisljeno ime: Black star
hm.... Nesto o vama : Zovem se Tamara. izmisljeno ime mi je Black Star.
obbo Japan stil. J-rock i J-pop. OBBO-alice 9,the gazette,tokio hotel,disney princeze msm demi selenu i vanessu hudgens.obbo rock i pop muziku.pozdrav Datum upisa : 12.12.2009
| Naslov: Re: Narucujte...by sale.... Sre Dec 16, 2009 3:40 am | |
| meni naporavi jedan sa vanessom i ashley.ako moze.. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Narucujte...by sale.... | |
| |
| | | | Narucujte...by sale.... | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |