| Da li vam se svidja njen osmeh??? | |
|
+16Ina Blatz *dream~girl* ...demi_princess... KittyKat ^^Gossip Girl^^ miss-fabulous jemi4ever nachka & demi ~*SmiLeY*GirL*~ **Nadja** #AnGeL_In_ThE_NiGhT# ~**Ashley**~ *Demi y Sel*BFF* Holly Short Blah ♥TeA♥ 20 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
♥TeA♥ The first time to hear for Demi Lovato
Broj poruka : 50 Godina : 29 Location : *smallville world* Hobi : nemam Humor : xo xox xo Datum upisa : 19.12.2008
| Naslov: Da li vam se svidja njen osmeh??? Sub Dec 20, 2008 10:40 am | |
| pa..ja msm da ima prelep osmeh a vi???? | |
|
| |
Blah _Administrator_
Broj poruka : 1048 Godina : 32 Location : In the La La Land!! Hobi : Pa, ovaj...moj hobi je skupljanje starki! Humor : F to the U to the N-N to the Y! F-U-N-N-Y! Name : Anja Nesto o vama : VampireDiaries,Demi&Selena;4ever:) Datum upisa : 19.12.2008
| Naslov: Re: Da li vam se svidja njen osmeh??? Sub Dec 20, 2008 1:00 pm | |
| | |
|
| |
Holly Short _Administrator_
Broj poruka : 679 Godina : 30 Location : Tu sam negde Hobi : School, Collecting stuff Humor : Hah Datum upisa : 20.12.2008
| Naslov: Re: Da li vam se svidja njen osmeh??? Sub Dec 20, 2008 1:40 pm | |
| Super je, cini mi se da ima jamice u obrazima kad se smeje, zar ne? | |
|
| |
*Demi y Sel*BFF* _Administrator_
Broj poruka : 266 Godina : 28 Location : ~*na najlepsem mogucam mestu sa Joeom...gde magija postoji,negde medju zvezdama*~ Hobi : SECRET POP STAR xD Humor : xaxaxaxa (malo sutra!) Name : Ivana Cullen Datum upisa : 20.12.2008
| Naslov: Re: Da li vam se svidja njen osmeh??? Ned Dec 21, 2008 5:11 am | |
| Meni je njen osmeh prelep sem kad se bas ono nakezi kao na pr. ovde: | |
|
| |
Broj poruka : 679 Godina : 30 Location : Tu sam negde Hobi : School, Collecting stuff Humor : Hah Datum upisa : 20.12.2008
| Naslov: Re: Da li vam se svidja njen osmeh??? Pon Dec 22, 2008 1:34 am | |
| - *Demi y Sel*BFF* ::
- Meni je njen osmeh prelep sem kad se bas ono nakezi kao na pr. ovde:
Aha, onda imam utisak da joj vidim sve zube | |
|
| |
Blah _Administrator_
Broj poruka : 1048 Godina : 32 Location : In the La La Land!! Hobi : Pa, ovaj...moj hobi je skupljanje starki! Humor : F to the U to the N-N to the Y! F-U-N-N-Y! Name : Anja Nesto o vama : VampireDiaries,Demi&Selena;4ever:) Datum upisa : 19.12.2008
| Naslov: Re: Da li vam se svidja njen osmeh??? Pon Dec 22, 2008 5:24 am | |
| da bas kad pretera ali saldak mi je i kad pretera.... | |
|
| |
♥TeA♥ The first time to hear for Demi Lovato
Broj poruka : 50 Godina : 29 Location : *smallville world* Hobi : nemam Humor : xo xox xo Datum upisa : 19.12.2008
| Naslov: Re: Da li vam se svidja njen osmeh??? Sre Dec 24, 2008 10:22 am | |
| da takodje sve zube joj vidis odjednom ali je u svakom slucaju prelepa.... | |
|
| |
~**Ashley**~ _Administrator_
Broj poruka : 704 Godina : 30 Location : sa Demi u shopingu Hobi : ples Humor : xaxa Datum upisa : 13.01.2009
| Naslov: Re: Da li vam se svidja njen osmeh??? Uto Jan 13, 2009 11:42 am | |
| | |
|
| |
#AnGeL_In_ThE_NiGhT# The first time to hear for Demi Lovato
Broj poruka : 64 Godina : 28 Location : Sa Rbd i na kraj sweta ako treba!! Hobi : Net, tenis, klizanje,..... Humor : = )))) Datum upisa : 17.01.2009
| Naslov: Re: Da li vam se svidja njen osmeh??? Pon Jan 19, 2009 9:22 am | |
| - Phoebe ::
- *Demi y Sel*BFF* ::
- Meni je njen osmeh prelep sem kad se bas ono nakezi kao na pr. ovde:
Aha, onda imam utisak da joj vidim sve zube Slazem se sa wama........inace ima bas lep osmeh! | |
|
| |
**Nadja** The first time to hear for Demi Lovato
Broj poruka : 57 Godina : 30 Location : Zemun;Beograd Hobi : Ucxenik ... xD Humor : =) Datum upisa : 21.02.2009
| |
| |
~*SmiLeY*GirL*~ The first time to hear for Demi Lovato
Broj poruka : 28 Godina : 29 Location : On the street with my NET FRIENDS and my skateboard Hobi : Pisanje pesama Humor : xex Datum upisa : 20.12.2008
| Naslov: Re: Da li vam se svidja njen osmeh??? Pon Feb 23, 2009 8:55 am | |
| Kada se nasmeje,preslatka je,za decake,verovatno neodoljiva:) | |
|
| |
nachka & demi The first time to hear for Demi Lovato
Broj poruka : 34 Godina : 29 Location : iza coska...:) Hobi : ....... Humor : ................ Datum upisa : 26.01.2009
| Naslov: Re: Da li vam se svidja njen osmeh??? Pet Mar 13, 2009 5:58 pm | |
| preslatkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........osmijeh joj je bozanstven i ima extra zube..;0) | |
|
| |
| |
| |
jemi4ever The first time to hear for Demi Lovato
Broj poruka : 40 Godina : 29 Location : Tivat Hobi : Pjevanje,ples,aerobic :) Humor : bla,bla,bla Name : Sandra Nesto o vama : Zovem se Sandra,iz Crne Gore sam...Obozavam Demi Lovato,Takodje i Joe Jonas-a.Njih dvoje su mi preeeesweet zajedno! I tako to.. Datum upisa : 22.03.2009
| |
| |
miss-fabulous You met Demi Lovato
Broj poruka : 427 Godina : 28 Location : with ash,nessa,selena,demi and joe...xD Hobi : ....pevanje... Humor : :) Name : Anja Nesto o vama : Pa zovem se anja..imam 12 godina...obozavam joe-a,ashley,vanessu,demi,selenu,taylor,hsm,camp rock...xD
Datum upisa : 21.04.2009
| Naslov: Re: Da li vam se svidja njen osmeh??? Uto Apr 21, 2009 3:29 am | |
| ma naravno...da mi se svidja njen osmeh.. | |
|
| |
^^Gossip Girl^^ The first time to hear for Demi Lovato
Broj poruka : 65 Godina : 28 Location : Hollywood Hobi : Shopping Humor : .... Name : Ema Nesto o vama : Zovem se Ema '96 sam godiste...Obbo Vanessu Hudgens..Volim i Demi.. Datum upisa : 01.05.2009
| Naslov: Re: Da li vam se svidja njen osmeh??? Pet Maj 01, 2009 2:44 pm | |
| | |
|
| |
KittyKat The first time to hear for Demi Lovato
Broj poruka : 24 Godina : 30 Location : I'm in heaven, baby! (: Hobi : / Humor : xDD Name : Katarina Nesto o vama : xD Datum upisa : 02.07.2009
| Naslov: Re: Da li vam se svidja njen osmeh??? Čet Jul 02, 2009 1:26 pm | |
| | |
|
| |
...demi_princess... You start to like her songs
Broj poruka : 224 Godina : 27 Location : Čačak Hobi : ballet,pewanje.... Humor : :))) Name : Ivana Nesto o vama : pa owako....ja sam iwana iz cacka.....obozawam demi....pocela sam skoro da je slusam....cim sam je widela u filmu camp rock odmah sam je zawolela......osim nje slusham i rbd, koja mi je omiljena grupa.....idem na ballet od swoje 4 godine....uwek sam raspolozena za nowa poznastwa.......)) Datum upisa : 08.07.2009
| Naslov: Re: Da li vam se svidja njen osmeh??? Čet Jul 09, 2009 5:48 pm | |
| pa da........i meni....owako ima bash lep osmeh.......ali kad se onako nakezi........uzas....lol..... | |
|
| |
| Naslov: Re: Da li vam se svidja njen osmeh??? Sub Jul 11, 2009 6:36 am | |
| Da, doduse sad je naucila da ga kontrolise, bar msm... | |
|
| |
Broj poruka : 224 Godina : 27 Location : Čačak Hobi : ballet,pewanje.... Humor : :))) Name : Ivana Nesto o vama : pa owako....ja sam iwana iz cacka.....obozawam demi....pocela sam skoro da je slusam....cim sam je widela u filmu camp rock odmah sam je zawolela......osim nje slusham i rbd, koja mi je omiljena grupa.....idem na ballet od swoje 4 godine....uwek sam raspolozena za nowa poznastwa.......)) Datum upisa : 08.07.2009
| Naslov: Re: Da li vam se svidja njen osmeh??? Ned Jul 12, 2009 12:09 pm | |
| axa... | |
|
| |
*dream~girl* The first time to hear for Demi Lovato
Broj poruka : 41 Godina : 31 Location : Milky world =] Hobi : Skooootreri x) Humor : Laugh is optional 4 survival in Milky world!Laugh then!!!:) Name : Milena Nesto o vama : Zovem se Milena a mozete da me zovete Mimi,Mima,Mimica..sv je.Iz Sombora sam i imam 16 god.Volim skutere, basket, Demi Lovato i jednu osobu peace... Datum upisa : 03.08.2009
| Naslov: Re: Da li vam se svidja njen osmeh??? Pon Avg 03, 2009 9:19 am | |
| Meni ima prelep osmeh i savrsene zube... | |
|
| |
| Naslov: Re: Da li vam se svidja njen osmeh??? Uto Avg 04, 2009 4:05 am | |
| - *dream~girl* ::
- Meni ima prelep osmeh i savrsene zube...
Da to jeste, za zube, vecina ide na operacije i operacije za takve zube.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Da li vam se svidja njen osmeh??? Sre Avg 05, 2009 4:23 am | |
| da to sigurno...jer ne moguce da sve zvezde imaju savrsene zube........ | |
|
| |
| Naslov: Re: Da li vam se svidja njen osmeh??? Sre Avg 05, 2009 5:16 am | |
| - ...demi_princess... ::
- da to sigurno...jer ne moguce da sve zvezde imaju savrsene zube........
Pa ni ne moraju, nekima jednostavno lepse stoje prirodni, npr Zac, on je bio presladak sa onim malim razmakom izmedju zuba, al ga je naravno operisao, zvezde su malo cudno po tom pitanju.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Da li vam se svidja njen osmeh??? Sre Avg 05, 2009 4:38 pm | |
| pa da........svi idu na operaciju jer misle da ce im biti lepse kad budu imali savrseno lepe i bele zube.... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Da li vam se svidja njen osmeh??? | |
| |
|
| |
| Da li vam se svidja njen osmeh??? | |
|